Verwerkingsovereenkomst

Samen met onze klanten doen wij er alles aan om correct te voldoen aan deze wetgeving. Het is daarom ook verplicht dat de verwerkingsverantwoordelijke en de verwerker samen een verwerkingsovereenkomst afsluiten als er sprake is van verwerking van persoonsgegevens. Wij hebbe een verwerkersovereenkomst opgesteld voor onze klanten. Heb jij deze nog niet ingevuld en retour gestuurd? Vraag hem dan hier aan.

AVG proof maken van je website

Wij denken graag met je mee over wat de AVG concreet voor jouw website en online marketing betekent. We hebben hier helaas niet de ruimte om alle veranderingen en regels te beschrijven, maar met de implementatie kunnen we je uitstekend bijstaan.

Wij helpen je er graag voor te zorgen dat je je vanaf 25 mei aanstaande goed kunt verantwoorden, zodat je netjes voldoet aan de nieuwe wet- en regelgeving.

Wil jij er voor zorgen dat jouw website AVG proof is? Dit kunnen wij voor jouw verzorgen.

Wat doen wij voor je?

  • Implementeren van een SSL certificaat op je website
  • Juist instellen van privacy instellingen binnen Google Analytics.
  • Je website nalopen op het gebruik van cookies en het plaatsen van de benodigde cookie melding. (Bij websites met minder dan 100 pagina’s komen hier geen extra kosten bij)
  • Het plaatsen van je Privacy Disclamer en Algemene Voorwaarden in de footer van je website.
  • Het juist instellen van je contactformulieren en inschrijfmogelijkheden op je website.

De kosten hiervan voor bestaande klanten bedragen €165,00 excl. btw. Nog geen klant? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.