Facebook bedrijfspagina ‘liken’ als je eigen bedrijfspagina

Facebook bedrijfspagina liken

Wanneer je een Facebook bedrijfspagina hebt is het heel handig om op de hoogte te blijven van het nieuws op andere Facebook bedrijfspagina’s uit jouw netwerk.

Door een andere Facebook bedrijfspagina te ‘liken’ krijg je op het beginscherm van je eigen Facebook bedrijfspagina een nieuwsoverzicht te zien. Je kunt de nieuws updates van de andere pagina’s ook weer delen op je eigen pagina.
Je versterkt hiermee je eigen netwerk, je creëert ‘goodwill’ bij jouw netwerkpartner en je maakt je pagina interessanter voor bezoekers.

Facebook bedrijfspagina liken als je eigen bedrijfspagina

Zoek op Facebook een pagina in het zoekveld links in de menubalk door er een naam in te typen. Type als voorbeeld maar een WEBCARE4ALL in. Selecteer de pagina uit de lijst met resultaten of kies wanneer je de pagina niet direct ziet helemaal onderaan voor “meer zoekresultaten over”.

Webcare4all facebookpagina liken

Als het goed is toont Facebook onze bedrijfspagina. Klik hierop. Een nieuw venster opent zich met daarin de zakelijke Facebookpagina van Webcare4all. Je kunt deze pagina nu als jezelf ‘liken’.

Maar wanneer je onze bedrijfspagina als je eigen Facebookpagina wilt ‘liken’ klik dan op de drie stipjes ( … ) onder in de omslagfoto.

Facebook bedrijfspagina liken als je eigen pagina
Facebook bedrijfspagina liken als je eigen pagina

Er verschijnt nu een keuzemenu. Kies voor de optie: “Vind dit leuk als je pagina”. Een nieuw venster opent. Je ziet nu je eigen paginanaam staan of je kunt een pagina selecteren uit een lijst van meerdere pagina’s die je beheert.

Facebook onze bedrijfspagina

Selecteer de betreffende pagina en klik daarna op verzenden. Je hebt nu de pagina met je eigen facebook bedrijfspagina pagina ‘geliked’

 

Wist je trouwens dat?

  • Likes van pagina’s niet meetellen in het totaal aantal ‘likes’ voor die pagina?
  • Alleen de ‘likes’ van persoonlijke profielen door Facebook worden meegeteld?
  • Dat Facebook een algoritme heeft die bepaalt of jouw berichten getoond worden aan jouw fans? En dat daarom niet alle berichten van pagina’s op de tijdlijn van alle fans worden getoond?
  • Webcare4all je kan helpen met al je Social Media vraagstukken? Of het nu gaat om het juist inrichten van jouw Facebook advertentieaccount, het maken van een social media strategie of het verzorgen van jouw gehele Social Media marketing.

 

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie van Webcare4all
Online marketing Webcare4all
google ads campagne webcare4all 970x250
Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h