Google 3D dieren functie

google-zoeken-laptop-met-pinguin

Google 3D dieren functie werd in 2019 geïntroduceerd. Deze functie maakt gebruik van augmented reality (AR) om zo verschillende dieren zoals een tijger, een hond of eend in AR weer te kunnen geven.

De functie is toegevoegd aan Google Zoeken en sindsdien zijn er steeds meer van deze 3D dieren toegevoegd. Hoewel de functie er al een tijdje is, is deze plotseling erg populiar geworden omdat mensen nieuwe leuke dingen zoeken om te doen tijdens deze Coronatijd.

Momenteel kunnen gebruikers kiezen tussen verschillende dieren, waaronder een krokodil, zeeduivel, beer, kat, cheetah, hond, eend, adelaar, keizerspinguïn, reuzenpanda, geit, Egel, paard, leeuw, octopus, haai, pony, slang, tijger, schildpad en een wolf.

De Google 3D functie is beschikbaar in Google Zoeken voor zowel iOS- als Android-platforms. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en je hoeft alleen maar enkele eenvoudige stappen te volgen om dit kunnen gebruiken.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken
webdesign, seo, online marketing, website laten maken

Hoe kan ik de Google 3D Animals-functie gebruiken?

Open de internetbrowser (Chrome of Safari) op je smartphone  en zoek d.m.v. Google zoeken op je smartphone naar bijvoorbeeld een Keizerspinguin.

Het zoekresultaat voor dat dier verschijnt. Als je naar beneden scrolt, krijg je een optie om het in 3D te bekijken. Tik op de optie “Bekijken in 3D”.

Nu zie je een 3D model van dat dier met een witte achtergrond. Om de AR functie te gebruiken, moet je op de optie “AR” tikken.

Nu hoef je alleen maar rond te kijken met behulp van de camera van de telefoon om het dier te vinden. Eenmaal gevonden, kunt u zelfs op afbeeldingen klikken of video’s van het dier maken.

Hoewel dit een leuke activiteit is om te doen, kan het ook nuttig zijn voor kinderen die leren over dieren en hun gedrag.

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie van Webcare4all
Online marketing Webcare4all
google ads campagne webcare4all 970x250
Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h