Google Mijn Bedrijf voegt video functie toe

Verschil tussen Google+ en Google mijn bedrijf

Het is vanaf nu mogelijk om video’s toe te voegen aan je Google Mijn Bedrijf pagina. Je kunt deze uploaden vanaf de foto sectie in Google Mijn Bedrijf. Nadat je een video hebt geupload zou deze binnen 24 uur zichtbaar moeten worden volgens Google.

Het team van Google Mijn Bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat de video-upload functie nu beschikbaar is voor bedrijfseigenaren in het dashboard van Google Mijn Bedrijf.

Bedrijfseigenaren kunnen video’s bekijken die door klanten zijn toegevoegd en video’s over hun bedrijf uploaden zodat klanten deze kunnen bekijken. De maximale video-lengte is 30 seconden en nadat een video is geüpload, kan het maximaal 24 uur duren voordat deze zichtbaar is in de bedrijfsvermelding in Google Maps of in de lokale zoekresultaten op internet.

Als je een video wilt toevoegen, gaat je naar het dashboard en klikt je op ‘FOTO’S’. Selecteer vervolgens de koppeling ‘VIDEO’ bovenaan. Nadat het is geladen, selecteert je de optie ‘VIDEO PLAATSEN’.

Een video plaatsen op je Google Mijn Bedrijf pagina.
Een video plaatsen op je Google Mijn Bedrijf pagina.
Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie van Webcare4all
Online marketing Webcare4all
google ads campagne webcare4all 970x250
Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h