ONLINE MARKETING PAKKET

Al onze diensten in een pakket

Met het prepaid pakket koop je vooraf een urentegoed aan. Je kunt het pakket gebruiken voor bijna alle diensten en producten van Webcare4all.

Het prepaid pakket scheelt jou en ons veel tijd met het maken van kleine facturen en je krijgt bovendien korting op de aangeschafte uren. Deze uren kun je inzetten om je website en overige online activiteiten actueel te houden.

Prepaid marketing pakket

JOUW EIGEN ONLINE MARKETING ASSISTENT

Altijd persoonlijk contact en geen lange wachttijden

Met onze prepaid pakketten kun je in voordelig supporttijd aanschaffen voor diverse klussen aan je website of online marketing activiteiten. Ideaal voor die technische klusjes die je eigenlijk liever uitbesteed. Bovendien kun je het ook inzetten voor je eigen klanten, handig als je bijvoorbeeld een VA of PA bent en je klanten hebben iets te technische vragen.

Je kunt het prepaid tegoed gebruiken voor de werkzaamheden die jij wilt, een aantal voorbeelden:

  • Aanpassingen aan je website die je zelf net te ingewikkeld vindt
  • Installatie of updates van plugins en andere onderdelen op je website
  • Technische problemen oplossen
  • Google Ads Campagnes
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • E-mailmarketing
  • Social Media

PERSOONLIJK OVERZICHT

Je eigen online dashboard

De gebruikte tijd wordt van je prepaid tegoed gehaald en via jouw beveiligde online dashboard heb je altijd een complete overzicht van de resterende tijd en kun je de reeds uitgevoerde werkzaamheden zien.

We ronden de werkzaamheden af op 5 minuten. Als we dus 25 minuten bezig zijn geweest, gaan er ook maar 25 minuten van je prepaid tegoed af.
google analytics uitbesteden

ONZE PREPAID PAKETTEN

Kies het pakket wat bij je past

Gebaseerd op 24 recensies.
Dylan Ten bosch
2022-01-15
Geverifieerd
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
2021-05-06
Geverifieerd
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
2021-04-15
Geverifieerd
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
arno lorwa
2021-03-25
Geverifieerd
In het afgelopen jaar is gebleken dat Webcare4all voor mij de ideale marketing specialist is. Naast dat er een mooie en duidelijke webshop is gemaakt ben ik zeer te spreken over de samenwerking en de resultaten. Daniël zegt wat hij doet (duidelijke plan en goede communicatie) en doet wat hij zegt (komt afspraken na). Kortom, ik zou Webcare4all iedereen aanraden!
Marianne
2021-01-16
Geverifieerd
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Fietsenwinkel - Jan de Graaf Tweewielers
2020-10-26
Geverifieerd
Petra Mouw
2020-06-04
Geverifieerd
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!
R N
2019-09-26
Geverifieerd
Zeer goede service en fijne klantendienst. Snelle terugkoppeling, zeker een aanrader!
Esther Roelofs
2019-03-15
Geverifieerd
Waardevolle en zeer heldere uitleg en informatie over het schrijven van een review en het produceren van deze link. Dit helpt me verder.
Monica Scheffer
2018-10-09
Geverifieerd
Webcare4all geeft goed advies en biedt service. Ook wanneer er na de oplevering nog wat dingetjes zijn, helpt hij het snel op te lossen.