ONLINE MARKETING PAKKET

Al onze diensten in een pakket

Met het prepaid pakket koop je vooraf een urentegoed aan. Je kunt het pakket gebruiken voor bijna alle diensten en producten van Webcare4all.

Het prepaid pakket scheelt jou en ons veel tijd met het maken van kleine facturen en je krijgt bovendien korting op de aangeschafte uren. Deze uren kun je inzetten om je website en overige online activiteiten actueel te houden.

Prepaid marketing pakket

JOUW EIGEN ONLINE MARKETING ASSISTENT

Altijd persoonlijk contact en geen lange wachttijden

Met onze prepaid pakketten kun je in voordelig supporttijd aanschaffen voor diverse klussen aan je website of online marketing activiteiten. Ideaal voor die technische klusjes die je eigenlijk liever uitbesteed. Bovendien kun je het ook inzetten voor je eigen klanten, handig als je bijvoorbeeld een VA of PA bent en je klanten hebben iets te technische vragen.

Je kunt het prepaid tegoed gebruiken voor de werkzaamheden die jij wilt, een aantal voorbeelden:

PERSOONLIJK OVERZICHT

Je eigen online dashboard

De gebruikte tijd wordt van je prepaid tegoed gehaald en via jouw beveiligde online dashboard heb je altijd een complete overzicht van de resterende tijd en kun je de reeds uitgevoerde werkzaamheden zien.

We ronden de werkzaamheden af op 5 minuten. Als we dus 25 minuten bezig zijn geweest, gaan er ook maar 25 minuten van je prepaid tegoed af.
google analytics uitbesteden

ONZE PREPAID PAKETTEN

Kies het pakket wat bij je past