Adres: Korhoenlaan 5d, Vlaardingen
Taal/Language: Visit English website
Telefoon: 010 210 47 49
Kantoortijden: 09:00 - 18:00
Sales: info@webcare4all.nl
Support: support@webcare4all.nl

Problemen update WordPress 4.5

wordpress update

WordPress heeft een nieuwe release uitgebracht; versie 4.5

Na het updaten van WordPress komt het regelmatig voor dat sommige plugins of thema’s niet meer naar behoren werken. Vaak moeten deze plugins of thema’s worden aangepast en dat duurt soms langer dan gewenst. Met de update naar WordPress 4.5 zijn er echter flink wat problemen ontstaan met websites die gebruik maken van een pagina editor zoals Visual Composer, Live composer e.a. Hierdoor is het niet meer mogelijk om de website aan te passen. Best vervelend…

Mocht je tegen deze problemen aanlopen neem dan gerust contact met ons op.

In WordPress 4.5 zitten een flink aantal nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. De afbeeldingen worden nu ook qua bestandsgrootte aangepast zonder zichtbaar kwaliteitsverschil. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de JavaScript libaries en meer mogelijkheden voor het laden van scripts in de header en/of footer.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het artikel op WordPress.org

Reacties

reacties


Daniël Maltha is eigenaar en oprichter van Webcare4all. Dagelijks is hij bezig met het ontwerpen en optimaliseren van websites. Daniël heeft ruim 20 jaar ervaring als marketeer en kent dan ook de indicatoren, tools en best practices om richting te geven aan de online strategie. Hij vertaalt deze naar concrete acties op het vlak van o.a. WEBDESIGN, SEO en SEA.