Samenwerking tussen Webcare4all en Sisow

online en offline marketing

Betalen met iDEAL is tegenwoordig onmisbaar in een webshop

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Sisow, uw webshop snel en simpel online. Met Sisow iDEAL als betaalmethode in uw webshop profiteert u van het voordeligste manier van betalen in Nederland. Door de samenwerking met Webcare4all en Sisow geeft u een compleet pakket aan betaaldiensten voor uw webshop. Als klant hoeft u ook geen lastige koppelingen te realiseren uw webshop, dit hebben wij al voor u gedaan. Hierdoor kunt u eenvoudig gebruik maken van betaalmethoden zoals iDEAL.
[su_row][su_column]U bent niet gebonden aan abonnementskosten. U betaalt alleen € 0,45 eurocent per succesvolle transactie. Voor het uitbetalen van alle transacties betaalt u niks.

  • De voordelen op een rij:
  • iDEAL betalingen voor maar € 0,45 eurocent per transactie.
  • iDEAL betalingen ontvangen zonder abonnementskosten.
  • iDEAL betalingen van meerdere webshops op één account.
  • iDEAL betalingen worden beveiligd verwerkt.

Webcare4all en Sisow

Voor meer informatie over Sisow iDEAL kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn voordeel mee doet. Daarnaast is Sisow voortdurend bezig met innoveren op het gebied van online betalingsverkeer. Wat is de vraag van de markt en wat heeft dit voor consequenties voor de toekomst? Door in te springen op deze ontwikkelingen blijft u het meeste rendement halen uit uw onderneming.

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie van Webcare4all
Online marketing Webcare4all
google ads campagne webcare4all 970x250
Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h