wil jij ook jouw online succes vergroten?

SEO specialist Den Haag

Je verkoopt een dienst, runt een lokale winkel in Den Haag of beheert een webshop. Ook al gaan de zaken goed, meer klanten zijn altijd welkom. Webcare4all kan je helpen op gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) zodat jij het maximale uit je website of webshop haalt.

Met onze kennis en ervaring op het gebied van SEO maken we van jouw project een online succes!

Neem contact op
  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Duidelijk en transparant
  • Maandelijkse rapportages
  • Persoonlijk contact
  • Nieuwste technieken op het gebied van SEO

SEO specialist in Den Haag

Op zoek naar een SEO specialist in Den Haag? Zoek niet verder, bij Webcare4all ben je aan het juiste adres voor een succesvolle SEO strategie.

Webcare4all is expert op het gebied van SEO. Wij houden de SEO werkzaamheden aan jouw website of webshop graag begrijpelijk en transparant. Wij doen niet ingewikkeld en leggen je alles graag uit zodat je begrijpt wat we doen.

Wanneer je SEO uitbesteedt aan Webcare4all hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Je ontvangt maandelijks een overzicht van de werkzaamheden en voortgang van de posities binnen Google.

neem contact op

online succes

seo specialist Den Haag

Wil je beter gevonden worden op Google? Dan is het optimaliseren van je website heel belangrijk. Dit gaat verder dan alleen maar de juiste woorden gebruiken.

De zoekmachines van o.a. Google worden steeds slimmer gemaakt. Ook de juiste context waarin de woorden staan is dus van belang. Vergeet ook andere belangrijke factoren niet. Je hebt het dan over het webdesign, de linkstructuur op je site en buiten je site en de manier van navigeren.

Al deze zaken spelen mee als zoekmachines websites indexeren en heeft invloed op jouw positie in Google. Wil je hoog in de resultaten komen, neem dan contact met ons op.

Lees meer over SEO

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op

SEO specialist Den Haag inschakelen

Bij goede SEO komt heel veel kijken

Het is belangrijk om te weten wat de waarde van SEO is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Cijfers geven daarin een goed beeld.

95% van alles wat er op internet wordt gedaan begint bij een zoekopdracht. In Nederland is dit in de meeste gevallen via Google. De vijf bovenste resultaten uit de zoekopdracht worden veruit het meest bezocht. Wanneer je deze cijfers dus kent, dan begrijp je dat het online succes van jouw bedrijf dus sterk bepaald kan worden door SEO.

Hoe beter je te vinden bent met je website of webshop, hoe hoger je in de zoekresultaten eindigt. Een SEO specialist zoals Webcare4all kan je hier dus uitstekend bij helpen.

seo specialist Den Haag

Deze bedrijven in Den Haag en omgeving gingen jou voor

SEO specialist Rotterdam

Webcare4all is niet zomaar een online marketingbureau. Bij ons stopt het niet bij het maken en opleveren van een website. Pas dan begint het eigenlijk. We helpen je om concrete doelen te bereiken met jouw website, zoals zoekmachine optimalisatie en andere online activiteiten. Zoek je een SEO specialist in Den Haag? Lees hier wat andere over ons zeggen.

Maja Jeffkins
10 Oktober 2022
De kwaliteit en service van Webcare4all is uitmuntend!
Rinus Vader
13 September 2022
We hebben Webcare4all ingeschakeld als online marketing specialist, om het aandeel boekingen via de website te vergroten. Daniël Maltha heeft hiertoe eerst onze website van dat moment geanalyseerd op gebruiksgemak en de klantreis van interesse naar boeking of reservering. Daarbij heeft hij aangegeven wat hij kon verbeteren door gebruik te maken van de bestaande website - danwel wat beter kon door de site te herbouwen. Daarop hebben we besloten tot herbouw. Dat traject heeft Daniël voortvarend en naar tevredenheid uitgevoerd (oplevering binnen vijf weken). Daarmee staat se site klaar voor het opstarten van de verbetering van de vindbaarheid. Ook dit SEO-traject is Webcare4all opgedragen, wat op het moment van deze review nog niet is gestart. Daarom gaat deze review niet over het bereiken van het doel achter de eerste vraag: vergroten van aandeel boekingen via eigen website.
Bas Keijsers
30 Augustus 2022
Ik kwam bij WebCare4All terecht met een, door een ander bedrijf, nieuw gebouwde website die erg slecht presteerde. WebCare4All heeft een analyse uitgevoerd en meerdere oorzaken gevonden. Ze hebben helder uitgelegd wat de mogelijke oplossingen waren inclusief stappenplan en tijdspad. De communicatie en afspraken waren duidelijk, correct en volgens verwachting. In overleg hebben wij er voor gekozen enkele werkzaamheden zelf uit te voeren en ook deze samenwerking verliep naar wens. Wij gaan zeker meer werkzaamheden uit laten voeren door WebCare4All.
Kristel Jansen
13 Maart 2022
Al een tijd lang indexeerde mijn website niet, ik snapte er werkelijk waar niets van. Ik probeerde diverse dingen op aanraden van anderen, maar het leverde geen resultaat op. Totdat ik bij Webcare4all uitkwam. Binnen no time was álles geregeld en opgelost. Professioneel, snel en 100% verstand van zaken. Bedankt!
Dylan Ten bosch
15 Januari 2022
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
6 Mei 2021
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
15 April 2021
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
Marianne
16 Januari 2021
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Petra Mouw
4 Juni 2020
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!

SEO Specialist Den Haag inschakelen

Onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat, en dat maakt de werkwijze zo succesvol. We voeren eerst een uitgebreid technisch- en zoekwoordonderzoek uit om precies te weten waar jouw ideale klant op zoekt in Google.

Vervolgens werken we een SEO strategie uit met onze jarenlange SEO expertise. Het maakt niet uit of je website of webshop gebouwd is met WordPress, Drupal, Joomla, Shopify of dat het een maatwerk website betreft.

We informeren je maandelijks over de voortgang en jij kunt precies zien wat  de resultaten daarvan zijn. Wil jij jouw (lokale) vindbaarheid van jouw bedrijf in Rotterdam verbeteren? Vraag dan hier een gratis SEO check aan!

Veel gestelde vragen over SEO

Zoekmachine optimalisatie betekent dat een website wordt aangepast met als doel dat deze op een zo hoog mogelijke plaats in de zoekmachine resultaten terecht komt. Hierdoor heeft een grotere kans dat uw website gevonden wordt op het internet en daardoor ook meer bezoekers uw website bezoeken. Er zijn verschillende manier op een website te optimaliseren: off-page en on-page optimalisatie.

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar niet voor betaald wordt en worden onder de advertenties getoond. Ze worden ook wel niet-gesponsorde of natuurlijke zoekopdrachten genoemd. Voor de organische zoekresultaten staat ook geen advertentie label. en vaak zijn er honderden á duizenden organische zoekresultaten per zoekopdracht beschikbaar.

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel bekend als zoekmachine adverteren. Je kunt advertenties maken, bijvoorbeeld door middel van Google Ads. Het verschil tussen deze twee marketingtermen is dat je bij SEA betaalt zodra mensen op jouw zoekresultaat klikken en bij SEO niet. Daarnaast kan je met SEA targeten op locatie en taal. Overigens kun je met SEA je zoekresultaat uitbreiden met extensies, zodat je zoekresultaat er aantrekkelijker uitziet.

Dit is sterk afhankelijk van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Als er weinig concurrentie is op de gekozen zoekwoorden, dan kunnen we met relatief weinig inspanning een website bovenaan in de zoekresultaten krijgen. Is er echter veel concurrentie dan kost dat oom meer moeite en tijd. Wat ook invloed heeft op de kosten is of je lokaal, regionaal of landelijk goed gevonden wilt worden.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op