SEO Training on the job

Wij trainen jouw medewerkers op het gebied van SEO in de praktijk

Wist je dat goed opgeleide werknemers kunnen bijdragen aan de optimalisatie van jouw website? Natuurlijk, wij van Webcare4all geven goede adviezen en leggen je haarfijn uit hoe je je website kan optimaliseren. Toch kunnen de resultaten uitblijven, door de mindset van de uitvoerende werknemers bijvoorbeeld.

Daarom hebben wij speciaal voor bedrijven SEO training on the job ontwikkeld. Een training en coaching op locatie, zodat jouw werknemers de naambekendheid van jouw bedrijf verbeteren, nieuwe leads aantrekken en ervoor zorgen dat jij je bedrijfsdoelen kan realiseren.

SEO training planning

Afhankelijk van het team waarmee wij aan de slag gaan, neemt Training on the job 4 tot 6 weken in beslag. Wij nemen een beperkt aantal opdrachten aan, om aan deze inschatting te kunnen voldoen.

Zie je geen button hieronder om je aan te melden? Dan zitten we de komende maand volgeboekt. Stuur ons een e-mail via info@webcare4all.nl, dan plaatsen wij je op de wachtlijst!

Om er zeker van te zijn dat wij jou van dienst kunnen zijn beginnen we met een vrijblijvend oriëntatie gesprek. We stellen vragen over je bedrijf en over de SEO vragen die je hebt. Wanneer we denken dat we je op weg kunnen helpen, plannen we een Skype gesprek in. Samen met een SEO specialist kijken we naar je SEO problemen, de geschiedenis van je website en naar de zoektermen die je gebruikt. Ook brengen we in kaart welke ruimte er is om de SEO strategie aan te passen. Van de uitkomsten wordt een verslag gemaakt op basis waarvan een interne brainstorm sessie volgt metons hele team. De ideeën die hieruit voortvloeien zijn de basis van het advies project.

De volgende stap van het SEO advies project is het onderzoek naar zoektermen. Daarbij verdiepen we ons in jouw website, je producten en je diensten en bedenken welke zoektermen het best van toepassing zijn voor jouw niche. Daarbij kijken we naar de traffic van een zoekterm, de kans van dat zoekwoord om ergens in de top 10 te belanden en de kans op conversie. Deze drie variabelen bepalen op welke zoektermen je zou moeten focussen.

Om dit te bepalen maken we gebruik van verschillende tools, zoals SEMrush, SearchMetrics en Moz Keyword Explorer.

Nu is je website aan de beurt. We kijken naar de opbouw en naar het gebruik van links. We kijken of Google eenvoudig toegang kan hebben tot je site en of er sprake is van een heldere structuur waardoor bezoekers eenvoudig kunnen navigeren naar dat wat ze zoeken. We geven duidelijke aanwijzingen hoe je de structuur kan verbeteren om beter gevonden te worden.

We controleren of er problemen zijn met indexering en andere toegankelijkheidsproblemen voor de tekstrobots van Google. Hiervoor gebruiken we speciale tools als Screaming Frog en OnPage.org. We pluizen dus heel grondig je hele site af op zoek naar afwijkingen.

Wanneer ons onderzoek en de rapportage klaar is gaan wij met uw medewerkers aan de slag.

Tijdens de training on the job worden de medewerkers individueel begeleid tijdens de dagelijkse werkzaamheden. De trainer instrueert, inspireert, stimuleert en motiveert de deelnemers. Afhankelijk van het gekozen traject wordt afgestemd hoe de exacte invulling eruit gaat zien. Tijdens het traject plannen we regelmatig een evaluatiemoment. Hierin checken we of iedereen alles begrijpt en of er nog vragen zijn over de aanbevelingen en conclusies.

SEO training iets voor jou?

Training on the job is in het bijzonder geschikt voor bedrijven die beschikken over een marketingafdeling of een marketingverantwoordelijke. Het SEO advies van Webcare4all is gebaseerd op de doelstelling, visie en missie van jouw bedrijf.

Veel bedrijven staren zich blind op omzet en conversie, zonder rekening te houden met de klant of bezoeker. Maar volgens Webcare4all moet de bezoeker centraal staan bij het inrichten van de website en niet het bedrijf. Dit vraagt om een objectieve blik van buitenaf!

Is dit niet wat je zoekt?

Als je op zoek bent naar een andere manier om de SEO van jouw website te verbeteren, kijk dan eens naar ons aanbod SEO trajecten en naar de overige mogelijkheden om jouw website compleet te laten optimaliseren. Graag gedaan!

SEO training on the job aanvragen

Vraag nu online het SEO training on the job aan.

AANVRAGEN

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel een vraag