SEO website audit

Snelle manier om je website te verbeteren

Dé snelle en complete manier om zelf je website of webshop te verbeteren n.a.v. onze aanbevelingen. Onze SEO website audit bestaat uit een uitgebreide lijst met maar liefst 200 praktische en eenvoudig uit te voeren tips.

Hiermee verbeter je de vindbaarheid van jouw website voor zoekmachines zoals Google. En begrijp je iets niet? Dan verwijzen we je naar online informatie voor verduidelijking of dragen we een oplossing aan om bepaalde problemen te verhelpen.

Als je n.a.v. onze bevindingen (sommige) zoekmachine optimalisatie werkzaamheden toch liever wilt uitbesteden dan doen we dat uiteraard met veel plezier. Zo makkelijk is het!

Onze SEO website audit bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Complete SEO analyse van je website
  2. Ranking posities van de zoekwoorden
  3. Compleet backlink overzicht
  4. Overzicht domeinautoriteit met statistieken en verkeer
  5. Conclusie en aanbevelingen per onderdeel

Iets voor jou?

De SEO website audit is geschikt voor een breed publiek. Als je bijvoorbeeld een website hebt, maar de resultaten achterblijven. Plotseling gedaald bent in de ranking. Of als je weinig bezoekers krijgt op jouw site en er nauwelijks contact wordt opgenomen via de contactpagina.

Misschien wens je meer offerteaanvragen via jouw website te ontvangen. Herkenbaar? Dan is nu het juiste moment om een SEO website audit aan te vragen! Wij analyseren de gehele website en bieden jou aan de hand daarvan een compleet rapport aan.

Hierin staan alle aanbevelingen die zorgen voor een betere prestatie van jouw website of webshop.

Kosten SEO website audit

De kosten voor deze SEO website audit  zijn éénmalig €295,00. Bij corporate websites en webwinkels vanaf €495,00.

Is dit niet wat je zoekt?

Als je op zoek bent naar een andere manier om de SEO van jouw website te verbeteren, kijk dan eens naar ons aanbod SEO trajecten en naar de overige mogelijkheden om jouw website compleet te laten optimaliseren. Graag gedaan!

SEO audit aanvragen

Vraag nu online een SEO audit aan. Voor slechts:
€295,00

AANVRAGEN

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel een vraag