kom hoger in de zoekmachines

Social media uitbesteden

Naast het adviseren en opzetten van jouw social media, kunnen wij ook de complete social media voor je uit handen nemen. Door berichten te plaatsen namens jouw bedrijf kunnen we je bereik enorm vergroten.

Er is heel veel mogelijk met social media, maar niet alle kanalen zijn geschikt voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je adviseren over welke social media voor jouw bedrijf het beste werkt en hoe jij jouw doelgroep het beste kunt vinden.

Maak een afspraak bij ons en we lopen samen door de mogelijkheden heen en zodat jij na afloop weet welke kanalen het beste werken voor jouw bedrijf.

Neem contact op  

Facebook afmetingen afbeeldingen 2020
DAT SCHEELT EEN HOOP TIJD EN STRESS

Social media strategie

Social media accounts beheren doe je wat ons betreft goed, of helemaal niet. Er komt aardig wat bij kijken om een goede social media marketing strategie neer ter zette.

Denk alleen al eens aan het aantal verschillende social media kanalen wat er beschikbaar is. Wij adviseren je met het kiezen van de social media kanalen die bij jouw bedrijf of merk passen, en focussen daar op.

Daarnaast kan het slim zijn om te adverteren op social media kanalen waar jouw doelgroep zich bevind. Social Media adverteren is het plaatsen van advertenties op een Social Media kanaal. Het mooiste daarvan is dat je zelf kunt bepalen aan wie de advertenties worden getoond.

Neem contact op 

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Op basis van jullie doelen stellen we een plan op, gebruikmakend van onze ervaring met social media.

 
start met scoren

Het voordeel van uitbesteden

90% van jouw doelgroep zit op social media

Op maat geschreven posts

Het bereik op social media is groot

Maandelijks opzegbaar

Houd tijd over voor andere zaken