Beheer Google Adwords koppelen

Waarschijnlijk hebben wij je gevraagd om ons toegang te verelenen tot jouw Google Adwords account. We leggen je graag ui hoe je online marketing bureau toegang verlenen tot jouw Google Adwords account.

Stap 1.

Open de Google Adwords omgeving en log in. Klik hier om naar Google Adwords te gaan.

Stap 2.

In de rechterbovenhoek zie je de klant-ID van jouw Google Adwords-account. Dit nummer geef je per e-mail aan ons door. Vervolgens voeren wij de klant-ID in om toegang te vragen. Let op: het nummer in de afbeelding hieronder is een voorbeeld.

google ads koppelen

Stap 3.

Om ons toegang tot het account te verlenen dient de uitnodiging geaccepteerd te worden.

Klik rechtsboven op het pictogram Tools en selecteer Toegang tot accounts.

google ads koppelen

Stap 4.

• Klik op Managers.
  • Kijk in de kolom Acties. Hier kan je de uitnodiging Accepteren.

google ads koppelen