Beheerder toevoegen Facebook

Iemand een rol toewijzen als je een beheerder bent:

1. Klik op Instellingen boven aan je pagina.

facebook beheerder toevoegen aan pagina

2. Klik in de linkerkolom op Paginatoegang.

paginarollen facebook

3. Klik vervolgens op nieuwe gebruiker toevoegen.

gebruikersnaam of mail invoeren

4. Klik op volgende

toevoegen gebruiker aan facebookpagina

5. Als de persoon je Facebook-vriend is, typ je zijn/haar naam en selecteer je hem/haar in de lijst die wordt weergegeven. Als de persoon geen Facebook-vriend is, typ je het e-mailadres dat aan zijn/haar Facebook-account is gekoppeld.

facebook

6. Klik dan op toegang geven. Als je wilt dat de persoon de volledige controle krijgt zet je de knop over. Klik op Opslaan en voer je wachtwoord in om te bevestigen.

Afhankelijk van zijn of haar instellingen kan de nieuwe persoon ook een melding of een e-mail ontvangen wanneer je een rol aan deze persoon toewijst.

Iemand die een rol heeft, verwijderen als je een beheerder bent:

1. Klik op Instellingen boven aan je pagina
  2. Klik in de linkerkolom op Paginarollen
  3. Klik op x naast de persoon die je wilt verwijderen
  4. Klik op Opslaan en voer je wachtwoord in om te bevestigen

Als je jezelf wilt verwijderen, volg je de bovenstaande instructies en klik je op x naast je naam. Je kunt jezelf altijd verwijderen van een pagina, maar als je de enige beheerder van een pagina bent, moet je eerst een nieuwe beheerder toevoegen.

Iemands rol wijzigen als je een beheerder bent:

• Klik op Instellingen boven aan je pagina
    • Klik in de linkerkolom op Paginatoegang
    • Klik op de rol onder de naam van de persoon wiens rol je wilt wijzigen en selecteer een nieuwe rol in het vervolgkeuzemenu

Klik op Opslaan en voer je wachtwoord in om te bevestigen