Gebruiker toevoegen aan Google Bedrijfs Profiel

Wil je een gebruiker toevoegen aan Google Bedrijfs Profiel maar weet je niet hoe dit moet? We leggen het je in 4 stappen uit.

1. Log in bij Google Bedrijfs Profiel:

Log in bij Google Bedrijfs Profiel en selecteer daar jouw bedrijf.

2. Instellingen Bedrijfs Profiel

Jouw bedrijfs profiel opent nu in de browser. Klik binnen het startscherm op de drie puntjes rechts boven. Klik vervolgens op instellingen voor bedrijfsprofiel.

gebruiker toevoegen aan google bedrijfs profiel 1

3. Beheerders en accounts

Er opent een pop-up venster en kies daar voor het kopje BEHEERDERS Profiel beheerders toevoegen, bewerken en verwijderen.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken

4. Gebruiker uitnodigen

Klik op het icoontje met het plusje en voeg het e-mailadres toe van de gebruiker die je een uitnodiging wilt sturen. Je kunt de gebruiker uitnodigen om eigenaar of beheerder van het account te worden.

-Alleen een eigenaar van het zakelijke account kan meer eigenaren en managers toevoegen.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken
gebruiker toevoegen aan google bedrijfs profiel 4

Nadat de uitnodiging is geaccepteerd, kan de gebruiker alle locaties in het Google Bedrijfs Profiel toevoegen, bewerken en verwijderen. Tevens kunnen gebruikers worden toegevoegd en verwijderd voor afzonderlijke locaties. Een eigenaar kan het zakelijke account verwijderen, maar een manager kan dat niet.