Gebruiker toevoegen aan advertentieaccount van Facebook

Als je een gebruiker toevoegt aan je advertentieaccount van Facebook, geeft hen dat geen toestemming zich als jou aan te melden of zaken in je profiel of overzicht te bekijken die je niet met hen hebt gedeeld. Je kunt een persoon altijd verwijderen uit je account door op de x rechts van de naam te klikken of door de toegang die aan ze is verleend, te wijzigen in je advertentieaccount.

De instellingen van je advertentieaccount bijwerken:

  1. Ga naar de instellingen van je advertentieaccount. Je wordt mogelijk gevraagd je wachtwoord opnieuw in te voeren.
  2. Klik op Advertentieaccountrollen.
  3. Klik op Een gebruiker toevoegen en voer de naam of het e-mailadres in van de persoon die je toegang wilt geven.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu om een rol te kiezen en klik op Verzenden. De toegevoegde persoon heeft onmiddellijk toegang tot je advertentieaccount volgens de rol die je hebt gekozen.