Wij maken websites die scoren!

Website laten maken Schiedam

Je wilt een website die er mooi, netjes en overzichtelijk uitziet. Natuurlijk! Bij Webcare4all gaan we alleen nog een stap verder: wij gaan voor een website die overtuigt en ook omzet genereert!

Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op
  • Website op maat gemaakt
  • Marketing en conversie gericht
  • Geoptimaliseerd voor SEO
  • Makkelijk zelf beheren
  • Persoonlijk contact

website laten maken in Schiedam

Op zoek naar een webdesigner om een website laten maken in Schiedam? Zoek niet verder, bij Webcare4all ben je aan het juiste adres voor een nieuwe website. Speciaal voor bedrijven en ondernemers in Schiedam en omgeving bouwen wij moderne, professionele websites.

Al onze websites zijn responsive en werken op alle apparaten waar de website op bekeken wordt. Tevens zorgen wij dat de websites optimaal vindbaar zijn in Google zodat je makkelijker in contact kan komen met je doelgroep.

neem contact op

online succes

Website laten maken Schiedam

Tegenwoordig is het voor elk bedrijf, groot of klein onmisbaar om een goede website te hebben. Een goede website is niet alleen visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook goed vindbaar in Google.

De websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Jouw website is immers hét uithangbord van jouw bedrijf, dus je wilt dat de ontwikkeling goed en professioneel gedaan wordt. Daarom kan je door onze jarenlange ervaring een professionele website laten maken met een gerust hart aan ons overlaten.

meer over zoekmachine optimalisatie

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op

PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN SCHIEDAM

Bij een website laten maken komt veel kijken

Onze persoonlijke benadering maakt ons uniek. Wij kijken namelijk naar jouw wensen en huisstijl, zodat je een op maat gemaakte website krijgt welke hier perfect op aansluit. Van een kleine tot een grote website, van een simpele website tot een met de nieuwste functionaliteiten.

Wanneer je bij ons een website laat maken dan zullen onze developers een website ontwikkeling in WordPress. Wanneer je gebruikt maakt van WordPress is het zeer eenvoudig om zelf de controle over je website te hebben. Zo pas je bijvoorbeeld gemakkelijk teksten en pagina’s aan.

website laten maken Schiedam

Deze bedrijven in Schiedam en omgeving gingen jou voor

website laten maken Schiedam

Webcare4all is een webdesign en online marketingbureau. En wat voor één! Bij ons stopt het niet bij het maken en opleveren van een website. Pas dan begint het eigenlijk. We helpen je om concrete doelen te bereiken met jouw website, zoals zoekmachine optimalisatie en andere online activiteiten. Website laten maken Schiedam? Lees hier wat andere over ons zeggen.

Maja Jeffkins
10 Oktober 2022
De kwaliteit en service van Webcare4all is uitmuntend!
Rinus Vader
13 September 2022
We hebben Webcare4all ingeschakeld als online marketing specialist, om het aandeel boekingen via de website te vergroten. Daniël Maltha heeft hiertoe eerst onze website van dat moment geanalyseerd op gebruiksgemak en de klantreis van interesse naar boeking of reservering. Daarbij heeft hij aangegeven wat hij kon verbeteren door gebruik te maken van de bestaande website - danwel wat beter kon door de site te herbouwen. Daarop hebben we besloten tot herbouw. Dat traject heeft Daniël voortvarend en naar tevredenheid uitgevoerd (oplevering binnen vijf weken). Daarmee staat se site klaar voor het opstarten van de verbetering van de vindbaarheid. Ook dit SEO-traject is Webcare4all opgedragen, wat op het moment van deze review nog niet is gestart. Daarom gaat deze review niet over het bereiken van het doel achter de eerste vraag: vergroten van aandeel boekingen via eigen website.
Bas Keijsers
30 Augustus 2022
Ik kwam bij WebCare4All terecht met een, door een ander bedrijf, nieuw gebouwde website die erg slecht presteerde. WebCare4All heeft een analyse uitgevoerd en meerdere oorzaken gevonden. Ze hebben helder uitgelegd wat de mogelijke oplossingen waren inclusief stappenplan en tijdspad. De communicatie en afspraken waren duidelijk, correct en volgens verwachting. In overleg hebben wij er voor gekozen enkele werkzaamheden zelf uit te voeren en ook deze samenwerking verliep naar wens. Wij gaan zeker meer werkzaamheden uit laten voeren door WebCare4All.
Kristel Jansen
13 Maart 2022
Al een tijd lang indexeerde mijn website niet, ik snapte er werkelijk waar niets van. Ik probeerde diverse dingen op aanraden van anderen, maar het leverde geen resultaat op. Totdat ik bij Webcare4all uitkwam. Binnen no time was álles geregeld en opgelost. Professioneel, snel en 100% verstand van zaken. Bedankt!
Dylan Ten bosch
15 Januari 2022
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
6 Mei 2021
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
15 April 2021
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
Marianne
16 Januari 2021
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Petra Mouw
4 Juni 2020
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!

Waarom een website laten maken door Webcare4all?

Bij Webcare4all hebben een grafische en marketing achtergrond en hebben een goed oog voor een professionele vormgeving van jouw website in bijvoorbeeld je huisstijl. Daarnaast letten we goed op functionaliteit van uw site. Tevens zorgen we ervoor dat jouw website snel te laden is en dat de website geschikt is voor alle browsers.

Een goede webdesigner gaat met zijn klant in gesprek. Samen brainstormen en ideeën uitwisselen om tot dat geweldige ontwerp te komen. Zelf houden we erg van persoonlijk contact. Je kan dan veel duidelijker bepaalde keuzes uitleggen en met elkaar sparren.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een website

De kosten van het maken van een website hangt af van een aantal factoren.
  • wil je een op maat gemaakt website of wil je werken vanuit een WorpPress thema
  • hoe groot wordt de website
  • welke functionaliteiten moet de website hebben
  • is er al een grafisch ontwerp
  • lever je de website teksten zelf aan of niet
Voor een website die goed technisch in elkaar zit en er mooi uit ziet moet je denken aan een budget tussen de €1000 en €1500. Voor deze prijs moet je zeker een website kunnen laten ontwerpen tot ongeveer 5 tot 10 pagina's.
Tijdens de gesprekken die we voeren krijgen we een beeld van jouw bedrijf, je product en de klanten die je wilt bedienen. We vragen ook welke websites je wel en niet mooi vindt. Aan de hand van deze input kunnen we het webdesign afstemmen op jouw smaak. Uiteraard staat het je vrij om bij ons aan te geven als je een kleur of stijl niet mooi vindt want dan passen we het webdesign gewoon aan. We willen een website maken die aansluit bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt.
Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm
Soorten websites die het meest voorkomen: Zakelijk, persoonlijk, informatief, e-learning online cursus, e-commerce, webwinkel, nieuws en media, business directory, community, social netwerk, discussie forum, presentatie, brochure, portfolio, creatief, recreatief, donatie, advertentie gericht, blog, intern, webportaal. Een soort kan zowel eenvoudig als geavanceerd zijn. Welk type website het meest geschikt is hangt af van de soort website én de nodige functionaliteit om het doel te bereiken.

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op