Responsive website

Een responsive website past zich aan op alle apparaten

Heb je wel een website, maar is deze niet responsive? Dan kunnen wij dat voor jou realiseren. Ten minste, dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de leeftijd van de website. Het begint altijd met een goed advies. Wie weet is het voordeliger om een geheel nieuwe website te maken! Bij Webcare4all zijn we daar overigens heel eerlijk in.

Responsive design, wat is het eigenlijk?

Een responsive website beschikt over een design dat zich aanpast naar het apparaat waarop het gebruikt wordt. Of het een smartphone, tablet of pc betreft; de website blijft herkenbaar en gebruikers hoeven niet van links naar rechts te scrollen om de gehele website te kunnen zien. Ook functies zoals slideshows en banners worden aangepast naar het formaat van het scherm.

Blijkt het responsive maken van jouw website een goede optie? Dan blijft jouw website gewoon bereikbaar terwijl wij ermee aan de slag gaan achter de schermen. Wel zo fijn!

responsive design website

 

kugeko-referentie

Kundig, enthousiast, positief en reageert zeer snel op vragen! Wij zijn heel blij met Webcare4all!

Katja Visser / Startup4kids Foundation

 

yvon-samen-fit

Levert snel werk, ook na oplevering van de website kan ik nog met vragen terecht. Super fijn!

Yvon van de Wetering / Samen-Fit
spodevents

Het was even zoeken naar elkaars werkwijze en verwachtingen. Ik ben geen makkelijk persoon en ik stel hoge eisen aan samenwerkingspartners. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben over zowel het proces als het resultaat.

Martijn Wolfsen / SPOD Events
joke-maas-wergelmir-referentie

Webcare4all neemt je de zorgen uit handen met hun WordPress onderhoud. Zo houd ik tijd over om mij te concentreren op mijn eigen business.

Joke Maas / Muziekschool Wergelmir

Sterke merken en partners

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel je vraag