Responsive website

Een responsive website past zich aan op alle apparaten

Heb je wel een website, maar is deze niet responsive? Dan kunnen wij dat voor jou realiseren. Ten minste, dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de leeftijd van de website. Het begint altijd met een goed advies. Wie weet is het voordeliger om een geheel nieuwe website te maken! Bij Webcare4all zijn we daar overigens heel eerlijk in.

Responsive design, wat is het eigenlijk?

Een responsive website beschikt over een design dat zich aanpast naar het apparaat waarop het gebruikt wordt. Of het een smartphone, tablet of pc betreft; de website blijft herkenbaar en gebruikers hoeven niet van links naar rechts te scrollen om de gehele website te kunnen zien. Ook functies zoals slideshows en banners worden aangepast naar het formaat van het scherm.

Blijkt het responsive maken van jouw website een goede optie? Dan blijft jouw website gewoon bereikbaar terwijl wij ermee aan de slag gaan achter de schermen. Wel zo fijn!

responsive design website
Op basis van 23 waarderingen.
Sigrid van der Laan
2021-04-15
Geverifieerde
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
arno lorwa
2021-03-25
Geverifieerde
In het afgelopen jaar is gebleken dat Webcare4all voor mij de ideale marketing specialist is. Naast dat er een mooie en duidelijke webshop is gemaakt ben ik zeer te spreken over de samenwerking en de resultaten. Daniël zegt wat hij doet (duidelijke plan en goede communicatie) en doet wat hij zegt (komt afspraken na). Kortom, ik zou Webcare4all iedereen aanraden!
Marianne
2021-01-16
Geverifieerde
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Fietsenwinkel - Jan de Graaf Tweewielers
2020-10-26
Geverifieerde
Petra Mouw
2020-06-04
Geverifieerde
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!
R N
2019-09-26
Geverifieerde
Zeer goede service en fijne klantendienst. Snelle terugkoppeling, zeker een aanrader!
Esther Roelofs
2019-03-15
Geverifieerde
Waardevolle en zeer heldere uitleg en informatie over het schrijven van een review en het produceren van deze link. Dit helpt me verder.
Monica Scheffer
2018-10-09
Geverifieerde
Webcare4all geeft goed advies en biedt service. Ook wanneer er na de oplevering nog wat dingetjes zijn, helpt hij het snel op te lossen.
Mark Van L
2017-12-24
Geverifieerde
Michel Dannis
2017-11-28
Geverifieerde
We werken nu bijna een jaar met Webcare4all en we zijn erg tevreden, Daniël is een goede partner die veel zorgen wegneemt omtrent onze website - Partyverhuren.nl . Daniël denkt goed met ons mee en komt zelf met veel initiatief. Ook de SEO-campagne is erg succesvol en is relatief goedkoop. 5-sterren, omdat dit bedrijf zeker aan te bevelen is.

Sterke merken en partners

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel je vraag