Responsive website

Een responsive website past zich aan op alle apparaten

Heb je wel een website, maar is deze niet responsive? Dan kunnen wij dat voor jou realiseren. Ten minste, dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de leeftijd van de website. Het begint altijd met een goed advies. Wie weet is het voordeliger om een geheel nieuwe website te maken! Bij Webcare4all zijn we daar overigens heel eerlijk in.

Responsive design, wat is het eigenlijk?

Een responsive website beschikt over een design dat zich aanpast naar het apparaat waarop het gebruikt wordt. Of het een smartphone, tablet of pc betreft; de website blijft herkenbaar en gebruikers hoeven niet van links naar rechts te scrollen om de gehele website te kunnen zien. Ook functies zoals slideshows en banners worden aangepast naar het formaat van het scherm.

Blijkt het responsive maken van jouw website een goede optie? Dan blijft jouw website gewoon bereikbaar terwijl wij ermee aan de slag gaan achter de schermen. Wel zo fijn!

responsive design website

Onze werkwijze

Plannen

We vragen je het hemd van het lijf. Vervelend? Nee, noodzakelijk. Zo brengen we jouw wensen en doelen in kaart en kunnen we ons inleven in jouw bedrijf.

Design

We laten onze creativiteit de vrije loop en maken een uniek ontwerp dat voldoet aan jouw wensen. Binnen het afgesproken budget, want afspraak is afspraak.

Bouwen

Ben je net zo blij met het ontwerp als wij? Dan gaan wij de website bouwen en vullen. Teksten en afbeeldingen maken het plaatje steeds completer.

Lanceren

Check, check, dubbelcheck. Nadat we de website uitvoerig hebben getest kan de website ‘in de lucht’. Nu kan iedereen meegenieten van jouw site!

Service en onderhoud

Als de website is opgeleverd, volgen wij alle ontwikkelingen op de voet. We maken aanpassingen waar nodig, totdat jij 100% tevreden bent. Dát is Webcare4all!

Sterke merken en partners

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel je vraag