Yoast SEO voor Shopify app

Yoast SEO voor Shopify

Yoast SEO voor Shopify met nieuwe app

Yoast brengt alle functionaliteiten die de WordPress Plugin met zich mee naar de nieuwe Yoast Shopify App. De betaalde SEO tool zal deze maand nog worden uitgebracht.

Het optimaliseren van Shopify pagina’s en producten wordt hiermee een stuk eenvoudiger.

De releasedatum van Yoast SEO voor Shopify staat gepland op 18 januari en zal in eerste instantie beschikbaar zijn in 27 talen en wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen.

Na de proefperiode zal de app $29 per maand gaan kosten.

Als je bekend bent met Yoast SEO plugin voor WordPress, dat meer dan 5 miljoen actieve installaties heeft, weet je precies wat je met de Shopify App moet doen.

Hier een overzicht van de belangrijkste functies:

SEO-analyse

De SEO analyse helpt bij het optimaliseren van jouw pagina’s en producten voor de gewenste trefwoorden. Yoast analyseert trefwoorden en synoniemen en helpt je om op een natuurlijke manier te schrijven en de zoekwoorden te gebruiken. Onmisbaar wanneer je aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie voor je webshop.

Leesbaarheidsanalyse

Met de leesbaarheidsanalyse maak je SEO-vriendelijke productpagina’s en blogs met realtime leesbaarheidsanalyse die laat zien hoe en waar je de inhoud van de pagina kan verbeteren.

Structured data

Yoast SEO voegt automatisch belangrijke structured data gegevens toe die Google helpt te begrijpen waar jouw website over gaat en vergroot de kansen op rich snippets in Google Shopping.

Social media

Je kunt exact zien hoe jouw producten en berichten er op Google uitkomen te en je kunt zien hoe  deze er uit zien wanneer ze op sociale media worden gedeeld.

Betalende gebruikers krijgen toegang tot de Yoast Academy, die zeven SEO gerelateerde trainingen en bijbehorende examens aanbiedt om je kennis te testen. Yoast biedt haar klanten ook 24/7 support aan voor de SEO app.

YoastCon

Om de release van deze app extra onder de aandacht te brengen organiseert Yoast op 20 januari een speciale YoastCon. Een online YoastCon – Shopify editie die boordevol interessante SEO talks door experts op dit gebied.

WordPress en Shopify

Onlangs heeft W3Techs een enquête gehouden om de webtechnologieën van het jaar 2021 te achterhalen.

In dat onderzoek ontdekken W3Techs-teams dat Shopify het op één na snelst groeiende CMS is. Ongeveer 4,4% van de webshops is gebouwd op Shopify. WordPress blijft bovenaan staan ​​met 43,2% van de websites die op WordPress zijn gebouwd.

Shopify groeit snel. In de afgelopen 6 maanden komt het zelfs overeen met de groei van WordPress.

Door de aanhoudende pandemie hebben mensen de neiging om dingen online te kopen en te verkopen. Dat is de reden waarom de vraag naar e-commerce is gestegen. In de afgelopen 6 maanden waar WooCommerce 0,4% marktaandeel heeft toegevoegd, heeft Shopify 0,6% toegevoegd.

Dit bericht is gepost in SEO. Bookmark de link.
Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie van Webcare4all
Online marketing Webcare4all
google ads campagne webcare4all 970x250
Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h