De beste WordPress websites voor bedrijven

wordpress-websites-voor-bedrijven

De beste WordPress websites voor bedrijven

Als je een website wilt laten maken voor je bedrijf, heb je diverse mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om een webdeveloper en designer aan het werk te zetten en een website te laten ontwikkelen, maar kun je ook kiezen voor een WordPress website. WordPress is het populairste CMS (Content Management Systeem) van dit moment en steeds meer ondernemers kiezen bij het opzetten van een zakelijke website voor een website van WordPress.

We hebben een selectie gemaakt van 15 WordPress thema’s waarvan wij vinden dat deze voldoen aan de eisen die wij stellen aan een goede website. Met wat eigen codering en aanpassingen maak je van deze thema’s relatief snel en voordelig een website die voldoet aan jouw wensen en huisstijl.

Het uiterste uit WordPress websites halen

Themeforest heeft verschillende WordPress websites voor bedrijven die je kunt gebruiken voor zakelijke doeleinden. De thema’s lopen uiteen van MKB tot jurist, van muziek tot aan tuinieren, van commercieel tot marketing. Daarom is het zo belangrijk om uit te vinden welk thema het beste past bij jouw bedrijf.

Zonder een selectie krijg je eigenlijk teveel opties voorgeschoteld. Daarom kan het nog best een uitdaging zijn om het juiste thema te kiezen voor jouw website.

Om je een idee te geven waar je allemaal mee rekening moet houden wanneer je gaat selecteren, volgt hier een lijst met een aantal van de belangrijkste mogelijkheden die (al dan niet) horen bij de kwaliteitsthema’s  van WordPress websites te vinden zijn.

  • Pagina bouwers
  • Sliders
  • Contact formulieren
  • Aanpassings opties
  • Testimonial widgets
  • Portfolio’s
  • Galleries
  • Lijsten of widgets met diensten
  • Responsiviteit/ mobiele optimalisatie

De beste 15 thema’s, zoals hierna besproken, doen het op alle punten uitstekend. Daarom kun je vol vertrouwen een dergelijk globaal thema kiezen en aanpassen aan de behoefte van jouw project en het op het internet zetten en daarmee een zeer goede indruk maken met je bedrijf (of op je klant) op een relatief simpele manier.

WordPress websites voor bedrijven

1.      Avada- Best verkochte WordPress Business thema

Avada is momenteel het best verkochte thema. Meer dan 200.000 WordPress websites zij hier al mee ontworpen. Hiermee kun je iedere website maken die je wilt en de Avada is ook al het Zwitserse zakmes genoemd van de WordPress thema’s. Je kunt elke aanpassing maken die je wilt zonder dat je ingewikkelde codes hoeft te gebruiken. De Avada beschikt over de “drag and drop” Fusion bouwer (verslepen van items die je nodig hebt) en biedt WooCommerce integratie (de populairste webshop plug-in voor WordPress), ontwerpen voor reactieformulieren, MegaMenu, een shortcode generator en een Fusion Slider. Onderhoud en updates zijn inclusief.

avada-wordpress-thema

2.      Enfold- Gebruiksvriendelijk business WP thema

Enfold belooft het meeste gebruiksvriendelijke thema te zijn dat momenteel beschikbaar is en levert een overvloed aan mogelijkheden in een eenvoudig te gebruiken wijze. Dit thema heeft een voor gedefinieerde content (inhoud), verschillende demo’s, lay-out voor reactie formulieren en een set-up van slechts 2 minuten. Verder krijg je een “drag en drop” editor (verslepen van opties en items) voor de lay-out, grafieken die klaar zijn voor retina, een beheer omgeving die eenvoudig in gebruik is, WooCommerce ondersteuning, SEO optimalisatie, ondersteuning van WPML, slideshows, Gravity formulieren ondersteuning, complete handleiding en ingesproken tutorials en nog veel meer.

enfold-wordpress-thema

3.      uDesgin- Responsive en zakelijk WordPress thema

Nog zo’n top verkoper is uDesign, een zakelijk thema van WordPress dat volledig responsive is, dat wil zeggen zichzelf aanpast bij gebruik op de verschillende mobiele toepassingen en heel veel mogelijkheden biedt om de website aan je eigen wensen aan te passen, of je nu beginner bent of pro. Het beschikt over een “drag en drop” pagina bouwer (kiezen en dan verslepen), meer dan 2000 fonts (letterypen), onbeperkte kleurkeuze en WooCommerce ondersteuning. Ook is dit thema geoptimaliseerd voor SEO en snelheid. Het biedt verder toegang tot een exclusief ondersteuningsforum, toegewijde supportspecialisten en regelmatige updates.

udesign-wordpress-thema

4.      The7- Aanpasbaar WordPress thema voor het bedrijfsleven

The 7 is weer een ander fantastisch thema waarvan beweerd wordt dat het het meest flexibele thema is wat er is. Er zitten namelijk meer dan 630 mogelijkheden ingebouwd waarmee je je eigen ontwerp kunt creëren voor welk type bedrijf dan ook. Het omvat een ontwerp wizzard, een Visual Composer waarmee je door drag en drop de layout tot stand brengt en geeft toegang tot een enorme bibliotheek waarmee je elk denkbaar ontwerp zo uit de kast kan trekken. Ook heeft The7 WooCommerce ondersteuning, portfolio en media album post types, SEO optimalisatie, net als updates en biedt volledig ondersteuning.

the7-wordpress-thema

6.      BeTheme- populair WP Thema voor zakelijke doeleinden

Een ander erg populair thema is het responsieve BeTheme. Het heeft meer dan 180 kant en klare layouts die je met één muisklik kunt installeren, Muffin Builder3, en een intuïtieve ontwerpmodus die je eenvoudig kunt installeren en gebruiken om elke denkbare lay-out te creëren die jij voor ogen hebt. Dit thema is inclusief 20 header stijlen, talrijke aanpassingsmogelijkheden, Mega Menu, parallax effecten, video achtergronden, een shortcode generator, een één muisklik skin generator, onbeperkt aantal menu’s en nog veel meer.

be-theme-wordpress-thema

7.      Karma- Solide WordPress thema

Karma is alweer zo’n verbluffend begrijpelijk thema, dat zowel beginners als professionals kunnen toepassen. Het biedt automatische updates, support, intuïtieve ontwerpmogelijkheden en een elegant minimalistische stijl. Het omvat 30 verschillende kleurenschema’s en Visual Composer. Daarboven op is het volledig responsief en SEO en WPML geoptimaliseerd. Dit thema ondersteunt WooCommerce en Gravity formulieren (de meest gebruikte plug-in van WP om contactformulieren te ontwerpen).  Daarnaast biedt Karma nog talloze mogelijkheden om je site aan je persoonlijke wensen aan te passen, van algemene widgets tot premium sliders.

karma-responsive-wordpress-thema

8.      Modernize- Een modern WordPress thema voor het bedrijfsleven

Modernize is, zoals de naam al doet vermoeden, een modern thema dat een drag en drop pagina bouwer biedt, lay-out opties aanbiedt met de keuze tussen schermvullend of boxed (zodat je je eigen achtergrond kan toevoegen rondom), gebruikelijk post typen, lay-outs voor blogs en columns en beschikt over een ingebouwde Layer Slider. Natuurlijk biedt dit thema eveneens support voor WooCommerce en plaatsbepaling en is SEO geoptimaliseerd. Het bevat tevens shortcodes, algemene ontwerp mogelijkheden, prijstabellen en meer.

modernize-wordpress-thema

9.      Inovado- Flexibel WP Business thema

Een ongelofelijk flexibel WordPress thema dat zowel volledig responsief is als klaar voor Retina (de hoge resolutieschermen van Ipad en Iphone 5 en Macbook). Inovado is ontworpen om supersnel te zijn en zit stampvol verbetering op het gebied van gebruiksvriendelijkheid waardoor het maken van een website bijna kinderspel is. Dit thema omvat Mega Menus, meer dan 500 Google Fonts, verschillende header ontwerpen, Premium Sliders en ondersteunt WooCommerce, diverse algemene post types, algemene CSS en vertalingen.

inovado-wordpress-thema

10. Total- WP thema barstensvol mogelijkheden voor bedrijfsleven

Het Total thema maakt zijn naam volledig waar door heel veel mogelijkheden aan te bieden aan webdesigners, nieuwbakken of van het oude stempel. Het is responsief, heeft een drag en drop pagina bouwer, en kan volledig aan gepast worden aan je wensen, zowel met als zonder gebruik van de code. Het bevat diverse plugins zoals Visual Composer, LayerSlider5, Slider Revolution en Templatera. Het ondersteunt tevens WooCommerce, bbPress en Contact Form 7, en geeft talloze demo’s die je met één muisklik kunt installeren.

total-wordpress-thema

11. Sterling- Een veelzijdig WP Business thema

Nog een goed verkopend thema dat perfect is voor zakelijke websites is het Sterling WP thema. Het is responsief en gebaseerd op een gebruiksvriendelijk framewerk dat talrijke layout opties biedt. Het is compatibel met WPML en WooCommerce en beschikt over 3D CU3ER en Layer Slider plugins, een volledige gedocumenteerde toegang tot de helpdesk en trainingsvideo’s. Het ondersteunt ook duizenden shortcodes die het opmaken van de site gemakkelijk maken.

sterling-wordpress-thema

12. Alyeska- Veelzijdig zakelijk WP thema

Alyeska biedt een elegant maar wel flexibel ontwerp voor degene die een zakelijk website willen ontwerpen. Dit wp thema is responsief en retina-ready, beschikt over vele display opties en is inclusief 225 achtergrond plaatjes om de website precies de look te geven die jij wilt. Dit bedrijfsthema komt met volledig onderhoud, updates en een quick-guide (voor snelle installatie) zodat je heel snel aan de slag kunt.

alyeska-wordpress-thema

13. Blue Diamond- Slim WP thema voor ondernemingen

Het laatste WP thema op deze lijst is Blue Diamond, een “slim” responsief thema dat alle tools bevat die je nodig hebt om een perfecte business website te bouwen. Het heeft een pagina bouwer, Layer Slider, verschillende Lay-outs, een live kleur aanpassing tool, ondersteuning voor lokalisatie en meer. Het is SEO en lokalisatie geoptimaliseerd en beschikt over een geavanceerd beheer paneel om zaken eenvoudig aan te passen.

blue-diamond-wordpress-thema

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie van Webcare4all
Online marketing Webcare4all
google ads campagne webcare4all 970x250
Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h