kom hoger in de zoekmachines

Zoekmachine Optimalisatie

Steeds meer bedrijven houden zich bewust bezig met het optimaliseren van hun website. Dat begint vaak met laten maken van een nieuwe website. Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van de zoekmachine optimalisatie neemt toe. Blijf ook jij je concurrenten een stap voor?

Bedrijven die niet investeren in SEO zakken in de zoekresultaten en zijn praktisch onvindbaar. Zonde, want bedrijven die met hun website hoog scoren in de zoekresultaten worden door bezoekers gezien als ‘topmerken’ en daardoor automatisch geassocieerd met kwaliteit en professionaliteit.

Neem contact op  

SEO specialist gezocht
DUIDELIJKE EN RESULTAATGERICHTE PROCESSEN

Werkwijze zoekmachine optimalisatie

Voordat wij voor je aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk dat je weet wat we allemaal gaan doen. En niet onbelangrijk: wat het jou gaat opleveren. Op korte én op lange termijn.

Geen valse beloftes, we brengen duidelijk in kaart wat onze verwachtingen zijn en zetten ons maximaal in om jouw website bovenin de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen. Webcare4all gebruikt verschillende tools om jouw doelen en resultaten goed in beeld te brengen.

Vraag een Gratis SEO Check aan en je krijgt meteen een indruk van onze werkwijze. En een persoonlijk advies om ook jouw website te optimaliseren.

Neem contact op 

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

 
start met scoren

Het voordeel van optimalisatie

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek

Snel zichtbaar resultaat

Duidelijk en transparant

Maandelijkse rapportages

Persoonlijk contact

Nieuwste SEO technieken
GEEN VAGE BELOFTEN MAAR DUIDELIJKE TAAL

Meer dan een trucje

Voor de meeste mensen blijft SEO een vaag begrip. Een kostenpost met onduidelijke resultaten. En wat het bureau dat ze hebben ingeschakeld hiervoor precies doet? Eigenlijk hebben ze geen idee.

Bij Webcare4all gaat dat anders. Heel anders. Wij vertellen je vooraf exact wat je kan verwachten. We maken een nulmeting om te zien waar jouw website nu staat en maken realistische doelen.

Als we eenmaal begonnen zijn, houden we je op de hoogte. We vertellen je wat we hebben gedaan én hoelang we ermee bezig zijn geweest. Transparant dus, want daar houden wij van!

SEO traject bekijken  

Wat is zoekmachine optimalisatie precies?

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat je jouw website door middel van aanpassingen aan je website beter vindbaar maakt binnen de zoekmachines. Om dit voor elkaar te krijgen zal een zoekmachine tot in de kleinste details moeten kunnen begrijpen waar jouw website precies over gaat.

Er zijn inmiddels wel meer dan 200 ranking factoren die meespelen in de posities van de zoekresultaten binnen de zoekmachines.  Deze ranking factoren worden regelmatig aangepast (Google update) en niet altijd bekend gemaakt.

Google geeft wel richtlijnen aan die je zou moeten hanteren. Deze richtlijnen geven aan wat een zoekmachine zou moeten zien op de pagina’s van jouw website. Zoekmachine optimalisatie is het begrijpen van deze richtlijnen en ze vervolgens toe te passen op de pagina’s van jouw website.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken