Webshop laten maken

Start direct met online verkopen

Een webshop beginnen… leuk! Dé manier om makkelijk en zonder grote investeringen een winkel te openen. Geen winkelhuur, uitgaven om je fysieke winkel in te richten of personeelskosten. Maar waar start je met het laten maken van een webwinkel?

Webcare4all biedt je een uitgebreid pakket aan waarmee je je eigen webshop kunt laten maken. En wij doen niet aan ingewikkelde software en dure programmeurs. Gewoon een gebruiksvriendelijk platform waarmee iedereen uit de voeten kan. En alle technische zorgen? Die nemen wij je uit handen. Dan kan jij je richten op wat je leuk vindt en waar je goed in bent: jouw producten verkopen!

Webshop laten maken

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij het maken van een website of webshop
1. Vrijblijvend gesprek

Wij bouwen als Webdesign en Online Marketing bureau graag een band met je op. Daarom sturen wij ook niet meteen al een factuur na ons eerste gesprek of advies wat wij geven. Kom eens langs en laten we eerst eens kijken of het klikt. En natuurlijk laten we je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

2. Doelgroep

Gebruikersscenario’s zijn essentieel om de doelgroep te kunnen begrijpen. Wat wil de doelgroep? Wat verwachten ze op jouw website te kunnen vinden? En als ze hebben gevonden wat ze zoeken, spreekt het dan ook daadwerkelijk aan?

3. User Experience

Hoe klikken gebruikers door de website heen? Welke informatie hebben zij wanneer nodig? Wij zorgen dat de juiste informatie getoond wordt op het juiste moment en op de juiste plaats.

4. Vormgeving

Nu de structuur van de website bekend is kan onze grafisch vormgever aan de slag gaan met het ontwerpen van een prachtige website en unieke eye-catchers.

5. Eerste ontwerp

We nodigen je uit voor een presentatie van het eerste ontwerp waarbij we de complete website doorlopen. Al jouw feedback wordt daarna door ons verwerkt. Net zo lang totdat het helemaal naar wens is!

6. Front- en back-end development

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd gaat onze website developer aan de slag. Onze website developer zorgt ervoor dat de website een werkend geheel wordt.Webcare4all werkt uitsluitend met de modernste technieken voor een minimale bouwtijd en maximale veiligheid.

7. Zoekmachine optimalisatie

Het goed vindbaar maken van je website in de zoekmachines is een belangrijk onderdeel. Onze SEO specialist gaat op zoek naar de juiste zoekwoorden om jouw website goed vindbaar te maken voor de juiste doelgroep. Werk je met een eigen tekstschrijver? Geen probleem! We delen onze kennis graag.

8. Google Analytics voor je website

We vinden het belangrijk dat jij ook weet hoe je website presteert. Daarom sluiten wij standaard iedere website die wij maken aan op Google Analytics.We zorgen voor inzicht in de cijfers en houden deze zelf ook in de gaten. Zo kunnen we de ontwikkelingen van jouw website goed monitoren.

9. Testen

We zetten niets openbaar online voordat we (samen) alles uitgebreid hebben getest. Wij houden niet van (negatieve) verrassingen achteraf.

10. Oplevering

De website wordt online gezet. We zorgen er tevens voor dat de zoekmachines de website direct indexeren. Na de oplevering blijven wij graag nog in beeld. Je kunt ons altijd bellen of mailen met vragen. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhoud en onze online marketing diensten.

Ook een webshop laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel je vraag