Webshop laten maken

Start direct met online verkopen

Een webshop beginnen… leuk! Dé manier om makkelijk en zonder grote investeringen een winkel te openen. Geen winkelhuur, uitgaven om je fysieke winkel in te richten of personeelskosten. Maar waar start je met het laten maken van een webwinkel?

Webcare4all biedt je een uitgebreid pakket aan waarmee je je eigen webshop kunt laten maken. En wij doen niet aan ingewikkelde software en dure programmeurs. Gewoon een gebruiksvriendelijk platform waarmee iedereen uit de voeten kan. En alle technische zorgen? Die nemen wij je uit handen. Dan kan jij je richten op wat je leuk vindt en waar je goed in bent: jouw producten verkopen!

Webshop laten maken
Op basis van 23 waarderingen.
Sigrid van der Laan
2021-04-15
Geverifieerde
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
arno lorwa
2021-03-25
Geverifieerde
In het afgelopen jaar is gebleken dat Webcare4all voor mij de ideale marketing specialist is. Naast dat er een mooie en duidelijke webshop is gemaakt ben ik zeer te spreken over de samenwerking en de resultaten. Daniël zegt wat hij doet (duidelijke plan en goede communicatie) en doet wat hij zegt (komt afspraken na). Kortom, ik zou Webcare4all iedereen aanraden!
Marianne
2021-01-16
Geverifieerde
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Fietsenwinkel - Jan de Graaf Tweewielers
2020-10-26
Geverifieerde
Petra Mouw
2020-06-04
Geverifieerde
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!
R N
2019-09-26
Geverifieerde
Zeer goede service en fijne klantendienst. Snelle terugkoppeling, zeker een aanrader!
Esther Roelofs
2019-03-15
Geverifieerde
Waardevolle en zeer heldere uitleg en informatie over het schrijven van een review en het produceren van deze link. Dit helpt me verder.
Monica Scheffer
2018-10-09
Geverifieerde
Webcare4all geeft goed advies en biedt service. Ook wanneer er na de oplevering nog wat dingetjes zijn, helpt hij het snel op te lossen.
Mark Van L
2017-12-24
Geverifieerde
Michel Dannis
2017-11-28
Geverifieerde
We werken nu bijna een jaar met Webcare4all en we zijn erg tevreden, Daniël is een goede partner die veel zorgen wegneemt omtrent onze website - Partyverhuren.nl . Daniël denkt goed met ons mee en komt zelf met veel initiatief. Ook de SEO-campagne is erg succesvol en is relatief goedkoop. 5-sterren, omdat dit bedrijf zeker aan te bevelen is.

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij het maken van een website of webshop
1. Vrijblijvend gesprek

Wij bouwen als Webdesign en Online Marketing bureau graag een band met je op. Daarom sturen wij ook niet meteen al een factuur na ons eerste gesprek of advies wat wij geven. Kom eens langs en laten we eerst eens kijken of het klikt. En natuurlijk laten we je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

2. Doelgroep

Gebruikersscenario’s zijn essentieel om de doelgroep te kunnen begrijpen. Wat wil de doelgroep? Wat verwachten ze op jouw website te kunnen vinden? En als ze hebben gevonden wat ze zoeken, spreekt het dan ook daadwerkelijk aan?

3. User Experience

Hoe klikken gebruikers door de website heen? Welke informatie hebben zij wanneer nodig? Wij zorgen dat de juiste informatie getoond wordt op het juiste moment en op de juiste plaats.

4. Vormgeving

Nu de structuur van de website bekend is kan onze grafisch vormgever aan de slag gaan met het ontwerpen van een prachtige website en unieke eye-catchers.

5. Eerste ontwerp

We nodigen je uit voor een presentatie van het eerste ontwerp waarbij we de complete website doorlopen. Al jouw feedback wordt daarna door ons verwerkt. Net zo lang totdat het helemaal naar wens is!

6. Front- en back-end development

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd gaat onze website developer aan de slag. Onze website developer zorgt ervoor dat de website een werkend geheel wordt.Webcare4all werkt uitsluitend met de modernste technieken voor een minimale bouwtijd en maximale veiligheid.

7. Zoekmachine optimalisatie

Het goed vindbaar maken van je website in de zoekmachines is een belangrijk onderdeel. Onze SEO specialist gaat op zoek naar de juiste zoekwoorden om jouw website goed vindbaar te maken voor de juiste doelgroep. Werk je met een eigen tekstschrijver? Geen probleem! We delen onze kennis graag.

8. Google Analytics voor je website

We vinden het belangrijk dat jij ook weet hoe je website presteert. Daarom sluiten wij standaard iedere website die wij maken aan op Google Analytics.We zorgen voor inzicht in de cijfers en houden deze zelf ook in de gaten. Zo kunnen we de ontwikkelingen van jouw website goed monitoren.

9. Testen

We zetten niets openbaar online voordat we (samen) alles uitgebreid hebben getest. Wij houden niet van (negatieve) verrassingen achteraf.

10. Oplevering

De website wordt online gezet. We zorgen er tevens voor dat de zoekmachines de website direct indexeren. Na de oplevering blijven wij graag nog in beeld. Je kunt ons altijd bellen of mailen met vragen. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhoud en onze online marketing diensten.

Sterke merken en partners

Ook een webshop laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel je vraag