Google Analytics

Volledig inzicht in de prestaties van jouw website

Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en wat zijn hun interesses? Waarop klikken ze en welk pad volgen ze op jouw website? Wanneer hebben ze jouw website weer verlaten en wie heeft wat gekocht op jouw webshop?

Welke campagne verliep goed en leverde welke resultaten van welke klanten op? Weet jij het antwoord op deze vragen? Waarschijnlijk is het antwoord ‘nee’. Toch liggen de antwoorden binnen jouw handbereik.

Webcare4all maakt op een professionele manier gebruik van Google Analytics. Daaruit halen we informatie die voor jou relevant is.

Neem contact op
  • Inrichting en beheer Google Analytics
  • Google Tag Manager integratie
  • Custom Analytics implementaties
  • Custom dashboards en reporting
  • Conversie Optimalisatie
  • Pagina A/B testing

controle met google analytics

Volledig inzicht in de prestaties van jouw website

Doelstellingen Geen resultaat zonder doel. Om resultaten te optimaliseren, moeten jouw doelen meetbaar worden gemaakt. Samen bepalen we heldere en meetbare doelen.

Meten is weten Met Google Analytics meten en evalueren wij resultaten. Dan kunnen we aan de slag met analyseren en optimaliseren.

Resultaat Google Analytics maakt resultaten inzichtelijk waardoor wij op tijd kunnen bijsturen en resultaten kunnen optimaliseren. Zo weet je precies waar er nog aandacht nodig is voor bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie of conversie optimalisatie.

neem contact op

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op