VOLLEDIG INZICHT IN DE PRESTATIES VAN JOUW WEBSITE

Google Analytics

Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en wat zijn hun interesses? Waarop klikken ze en welk pad volgen ze op jouw website? Wanneer hebben ze jouw website weer verlaten en wie heeft wat gekocht op jouw webshop?

Welke campagne verliep goed en leverde welke resultaten van welke klanten op? Weet jij het antwoord op deze vragen? Waarschijnlijk is het antwoord ‘nee’. Toch liggen de antwoorden binnen jouw handbereik.

Webcare4all maakt op een professionele manier gebruik van Google Analytics. Daaruit halen we informatie die voor jou relevant is.

Neem contact op  

traffic-drop-google-analytics
VOLLEDIG INZICHT IN DE PRESTATIES VAN JOUW WEBSITE

Controle met Google Analytics

Doelstellingen Geen resultaat zonder doel. Om resultaten te optimaliseren, moeten jouw doelen meetbaar worden gemaakt. Samen bepalen we heldere en meetbare doelen.

Meten is weten Met Google Analytics meten en evalueren wij resultaten. Dan kunnen we aan de slag met analyseren en optimaliseren.

Resultaat Google Analytics maakt resultaten inzichtelijk waardoor wij op tijd kunnen bijsturen en resultaten kunnen optimaliseren. Zo weet je precies waar er nog aandacht nodig is voor bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie of conversie optimalisatie.

Neem contact op 

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van je doelen maken we een plan van aanpak vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van Google Analytics.

 
start met scoren

Waarom zou je ons kiezen?

Inrichting en beheer GA4

Google Tag Manager integratie

Looker Studio integratie

Custom dashboards en reporting

Conversie Optimalisatie