Wijzigen taal/locatie
NEDERLANDS | ENGLISH
Telefoon: 010 210 47 49
Kantoortijden: 09:00 - 18:00
Sales: info@webcare4all.nl
Support: support@webcare4all.nl

Gratis SEO check van jouw website


Gratis SEO check

Ja, je leest het goed. Wij zijn in staat om je met onze gratis SEO check binnen 1,5 minuut op weg te helpen om jouw website hoger in de zoekmachines te positioneren. Je hebt natuurlijk niet veel aan een website als er geen bezoekers op komen. Om goed gevonden te worden in de zoekmachines is het belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is.

partners-webcare4all-webdesign

partners-webcare4all-webdesign

Start SEO check

Voer een webpagina of website URL en zie hoe deze geoptimaliseerd is voor jouw zoekwoord


Website optimalisatie

Door je website goed te (laten) optimaliseren kunnen zoekmachines jouw website beter beoordelen, vinden en herkennen. Dat is natuurlijk nodig om hoog in de zoekresultaten te komen. Daarnaast zorg je niet alleen voor meer overzichtelijkheid voor zoekmachines, maar ook voor je bezoekers. Met website optimalisatie kunnen jouw bezoekers makkelijker op jouw website vinden waarin ze ook echt geïnteresseerd zijn.

gratis-seo-check-webcare4all

Waaruit bestaat SEO?

Het goed optimaliseren van een website bestaat uit veel verschillende factoren. Om het voor zoekmachines zo duidelijk mogelijk te maken waarop je graag gevonden wilt worden, is het bijvoorbeeld van belang dat je  zoekwoorden op de juiste plaatsen te vinden zijn. Op het gebied van gebruikersvriendelijkheid zijn laadtijd, structuur van de website en een goede toegang tot alle pagina’s enkele belangrijke voorbeelden. Verder dien je er onder meer op te letten dat je pagina’s goed te indexeren zijn voor zoekmachines.