Website laten maken

Websites die zorgen voor meer klanten en omzet

Een website die dient als online visitekaartje? Bij Webcare4all gaat het verder dan dat. Want een website maken is niet zo moeilijk, maar een goede website maken, dat is iets complexer.

Jouw website moet de juiste uitstraling hebben, gebruiksvriendelijk en leesbaar zijn en ook nog eens de bezoekers sturen richting de juiste informatie en conversie.

Gelukkig weten wij daar alles van. Wij zorgen ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt en aanspreekt met een mooie website, die achter de schermen perfect in elkaar zit.

Neem contact op
  • Webdesign op maat gemaakt
  • Marketing en conversie gericht
  • Geoptimaliseerd voor SEO
  • Makkelijk zelf aanpassen
  • Persoonlijk contact

Website maken

Ontwerp en doelstellingen

Voordat we jouw website gaan maken nemen we contact met je op en gaan we met je in gesprek om zo samen de doelstelling van de website door te nemen.

Deze doelstellingen en onze ervaring vormen de basis waarvan uit de website wordt vormgegeven en gemaakt.

De websites die wij maken zijn klaar voor de toekomst. Daarom maken wij alleen nog websites en webshops die geschikt zijn voor responsive webdesign.

Door de grote doorbraak van mobiele telefoons en tablets, wordt uw site op optimale wijze weergegeven, ongeacht het apparaat dat hiervoor gebruikt wordt.

neem contact op

uitstekende websites

aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk

Wij vinden het belangrijk dat het eindproduct aansluit bij wat je al die tijd al in gedachten had.

Onze persoonlijke insteek in combinatie met onze hoge mate van expertise zorgt ervoor dat je een uitstekende website in handen zult hebben.

Wij denken altijd mee met wat je graag wilt bereiken met jouw website, op die manier haal je het meeste uit de investering.

Ons werkwijze is gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige websites die aan alle mogelijke eisen voldoen. Onze sites zijn snel, zien er visueel aantrekkelijk uit en zijn ook nog eens gebruiksvriendelijk.

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op

PROFESSIONEEL WEBSITE

Bij een website laten maken komt veel kijken

Aan de hand van het kennisgesprek en de ideeën die daaruit zijn voortgekomen starten wij met het ontwerp van de website. Het ontwerp van de website zal volledig uniek zijn en ontworpen worden aan de hand van jouw wensen en ideeën.

Aan de hand van het eerste conceptversie van het ontwerp van jouw website kan je alle aanpassingen doorgeven. Aan de hand van jouw aanpassingen gaan wij het ontwerp verder doortrekken naar de rest van de website.

Wist je dat wij ook over tekstenschrijvers beschikken? Deze kunnen mooie en professionele teksten maken die bovendien goed scoren in zoekmachines als Google.

webdesign Den Haag

Waarom een website laten maken door Webcare4all?

Webdesigner Den Haag

Bij Webcare4all hebben een grafische en marketing achtergrond en hebben een goed oog voor een professionele vormgeving van jouw website in bijvoorbeeld je huisstijl. Daarnaast letten we goed op functionaliteit van uw site. Tevens zorgen we ervoor dat jouw website snel te laden is en dat de website geschikt is voor alle browsers.

Een goede webdesigner gaat met zijn klant in gesprek. Samen brainstormen en ideeën uitwisselen om tot dat geweldige ontwerp te komen. Zelf houden we erg van persoonlijk contact. Je kan dan veel duidelijker bepaalde keuzes uitleggen en met elkaar sparren.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een website

De kosten van het maken van een website hangt af van een aantal factoren.
  • wil je een op maat gemaakt website of wil je werken vanuit een WorpPress thema
  • hoe groot wordt de website
  • welke functionaliteiten moet de website hebben
  • is er al een grafisch ontwerp
  • lever je de website teksten zelf aan of niet
Voor een website die goed technisch in elkaar zit en er mooi uit ziet moet je denken aan een budget tussen de €1000 en €1500. Voor deze prijs moet je zeker een website kunnen laten ontwerpen tot ongeveer 5 tot 10 pagina's.
Tijdens de gesprekken die we voeren krijgen we een beeld van jouw bedrijf, je product en de klanten die je wilt bedienen. We vragen ook welke websites je wel en niet mooi vindt. Aan de hand van deze input kunnen we het webdesign afstemmen op jouw smaak. Uiteraard staat het je vrij om bij ons aan te geven als je een kleur of stijl niet mooi vindt want dan passen we het webdesign gewoon aan. We willen een website maken die aansluit bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt.
Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm
Soorten websites die het meest voorkomen: Zakelijk, persoonlijk, informatief, e-learning online cursus, e-commerce, webwinkel, nieuws en media, business directory, community, social netwerk, discussie forum, presentatie, brochure, portfolio, creatief, recreatief, donatie, advertentie gericht, blog, intern, webportaal. Een soort kan zowel eenvoudig als geavanceerd zijn. Welk type website het meest geschikt is hangt af van de soort website én de nodige functionaliteit om het doel te bereiken.

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op