Website laten maken

Websites die zorgen voor meer klanten en omzet

Een website die dient als online visitekaartje? Bij Webcare4all gaat het verder dan dat. Want een website maken is niet zo moeilijk, maar een goede website maken, dat is iets complexer. Jouw website moet de juiste uitstraling hebben, gebruiksvriendelijk en leesbaar zijn en ook nog eens de bezoekers sturen richting de juiste informatie en conversie.

Gelukkig weten wij daar alles van. Wij zorgen ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt en aanspreekt met een mooie website, die achter de schermen perfect in elkaar zit. In combinatie met online marketing haal je meer klanten binnen en genereer je meer omzet. Want ook dat is mogelijk met een website van Webcare4all.

website laten maken winkelcentrum

Wij ontwerpen jouw website op maat

Voordat we jouw website gaan maken nemen we contact met je op en gaan we met je in gesprek om zo samen de doelstelling van de website door te nemen. Deze doelstellingen en onze ervaring vormen de basis waarvan uit de website wordt vormgegeven en gemaakt.

De websites die wij maken zijn klaar voor de toekomst. Daarom maken wij alleen nog websites en webshops die geschikt zijn voor responsive webdesign. Door de grote doorbraak van mobiele telefoons en tablets, wordt uw site op optimale wijze weergegeven, ongeacht het apparaat dat hiervoor gebruikt wordt.

 

kugeko-referentie

Kundig, enthousiast, positief en reageert zeer snel op vragen! Wij zijn heel blij met Webcare4all!

Katja Visser / Startup4kids Foundation

 

yvon-samen-fit

Levert snel werk, ook na oplevering van de website kan ik nog met vragen terecht. Super fijn!

Yvon van de Wetering / Samen-Fit
spodevents

Het was even zoeken naar elkaars werkwijze en verwachtingen. Ik ben geen makkelijk persoon en ik stel hoge eisen aan samenwerkingspartners. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben over zowel het proces als het resultaat.

Martijn Wolfsen / SPOD Events
joke-maas-wergelmir-referentie

Webcare4all neemt je de zorgen uit handen met hun WordPress onderhoud. Zo houd ik tijd over om mij te concentreren op mijn eigen business.

Joke Maas / Muziekschool Wergelmir

Onze werkwijze

Onze werkwijze bij het maken van een website of webshop

1. Vrijblijvend gesprek

Wij bouwen als Webdesign en Online Marketing bureau graag een band met je op. Daarom sturen wij ook niet meteen al een factuur na ons eerste gesprek of advies wat wij geven. Kom eens langs en laten we eerst eens kijken of het klikt. En natuurlijk laten we je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

2. Doelgroep

Gebruikersscenario’s zijn essentieel om de doelgroep te kunnen begrijpen. Wat wil de doelgroep? Wat verwachten ze op jouw website te kunnen vinden? En als ze hebben gevonden wat ze zoeken, spreekt het dan ook daadwerkelijk aan?

3. User Experience

Hoe klikken gebruikers door de website heen? Welke informatie hebben zij wanneer nodig? Wij zorgen dat de juiste informatie getoond wordt op het juiste moment en op de juiste plaats.

4. Vormgeving

Nu de structuur van de website bekend is kan onze grafisch vormgever aan de slag gaan met het ontwerpen van een prachtige website en unieke eye-catchers.

5. Eerste ontwerp

We nodigen je uit voor een presentatie van het eerste ontwerp waarbij we de complete website doorlopen. Al jouw feedback wordt daarna door ons verwerkt. Net zo lang totdat het helemaal naar wens is!

6. Front- en back-end development

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd gaat onze website developer aan de slag. Onze website developer zorgt ervoor dat de website een werkend geheel wordt.Webcare4all werkt uitsluitend met de modernste technieken voor een minimale bouwtijd en maximale veiligheid.

7. Zoekmachine optimalisatie

Het goed vindbaar maken van je website in de zoekmachines is een belangrijk onderdeel. Onze SEO specialist gaat op zoek naar de juiste zoekwoorden om jouw website goed vindbaar te maken voor de juiste doelgroep. Werk je met een eigen tekstschrijver? Geen probleem! We delen onze kennis graag.

8. Google Analytics voor je website

We vinden het belangrijk dat jij ook weet hoe je website presteert. Daarom sluiten wij standaard iedere website die wij maken aan op Google Analytics.We zorgen voor inzicht in de cijfers en houden deze zelf ook in de gaten. Zo kunnen we de ontwikkelingen van jouw website goed monitoren.

9. Testen

We zetten niets openbaar online voordat we (samen) alles uitgebreid hebben getest. Wij houden niet van (negatieve) verrassingen achteraf.

10. Oplevering

De website wordt online gezet. We zorgen er tevens voor dat de zoekmachines de website direct indexeren. Na de oplevering blijven wij graag nog in beeld. Je kunt ons altijd bellen of mailen met vragen. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhoud en onze online marketing diensten.

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel je vraag