SEO trajecten

Kies het traject wat past binnen jouw budget

Misschien heb je een prachtige website, maar vallen de bezoekersaantallen je tegen. Jammer, want dan levert de website je waarschijnlijk ook weinig op!

Webcare4all helpt je graag met het beter vindbaar maken van jouw website. Zodat de bezoekersaantallen stijgen en je meer omzet via je website kan genereren.

We bieden hiervoor drie verschillende trajecten aan, opgebouwd uit drie modules. De trajecten verschillen in de intensiviteit van de maandelijkse SEO werkzaamheden.

Het duurste pakket is niet per definitie het beste pakket. Welk traject voor jouw website het meest geschikt is, hangt af van meerdere factoren zoals je verzorgingsgebied, je huidige rankings in de zoekmachines en de gewenste hoeveelheid zoekwoorden waarmee je aan de slag wilt.

SEO trajecten op een rijtje

Welk SEO traject is voor jou het meest geschikt?

Welk SEO traject het beste bij jou past hang af van jouw online doelstellingen, de branche, de doelgroep en jouw online concurrentie.

Weet je niet welk traject het beste bij jou zou passen, neem dan gerust contact op en wij geven je advies.

Transparant en duidelijk

Wij werken met de beste seo tools

Voordat wij voor je aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk dat je weet wat we allemaal gaan doen. En niet onbelangrijk: wat het jou gaat opleveren op korte termijn én op lange termijn. Geen valse beloftes, we brengen duidelijk in kaart wat onze verwachtingen zijn en zetten ons maximaal in om jouw website bovenin de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen.

Voordat we beginnen met het optimaliseren van jouw website maken we eerst een nulmeting. Deze gebruiken we als startpunt. Gedurende het SEO traject houden wij de voortgang bij en brengen dit in beeld a.d.h.v. uitgebreide overzichtelijke rapportages.

Zo kun je precies zien wat we hebben gedaan en wat het je heeft opgeleverd! Mooi toch?

Het begin van een SEO traject

Een succesvol SEO traject begint altijd met ‘nul’ meting. Wordt jouw website wel gevonden op de voor jouw belangrijke zoekwoorden? Op welke positie staat deze zoekwoorden in de zoekmachines en klikken potentieel klanten wel op de zoekresultaten?

Is jouw website wel in goed staat? Technisch gezien en geschikt voor mobiel? Hoeveel autoriteit heeft jouw domein eigenlijk ten opzichte van de belangrijkste concurrenten en jouw branche?

Een succesvol SEO traject brengt dit allemaal in beeld middels een nulmeting. Deze nulmeting zorgt er voor dat je inzicht krijgt in waar de grootste verbeterpunten liggen. Maar omdat wij iedere maand weer opnieuw een meting doen biedt het de mogelijkheid om gedurende het traject om de resultaten bij te houden.

Een SEO nulmeting richt zich op de volgende onderdelen. De kwaliteit van deze onderdelen is relatief. De teksten op jouw website kunnen goed zijn maar als die van de teksten van jouw concurrent beter of uitgebreider zijn dan moet er aan gewerkt worden.

seo trajecten

Content

Hoe rankt u momenteel op uw belangrijkste zoektermen? Zijn alle content elementen ingevuld en voorzien van zoektermen? Wat is de kwaliteit van uw content? Hoe doet de concurrentie het?

onderhoud websites

Techniek

De techniek bepaalt of de zoekmachine de website goed kan lezen. Er zijn honderden aspecten die het duidelijk maken waar een pagina over gaat of welke pagina’s wel of niet relevant zijn en die dus bepalen of uw website hoger of lager rankt.

social media advertising

Autoriteit

Het aantal kwalitatieve en kwantitatieve links die de website gekregen heeft van andere websites. Links van websites die al een goede autoriteit hebben opgebouwd waardevoller. Ook hier is het belangrijk om te weten hou jouw site het doet t.o.v. je concurrenten.

SEO dashboard en rapportages

Om een goed  beeld te krijgen van waar je staat met je website en wat de resultaten zijn van de SEO inspanningen die worden verricht werkt Webcar4all met een zeer uitgebreid SEO dashboard.

Hierin worden alle belangrijke resultaten in verwerkt. Dit dashboard dienst als basis voor tussentijdse evaluaties en de maandelijkse rapportages.

Is dit niet wat je zoekt?

Als je op zoek bent naar een andere manier om de SEO van jouw website te verbeteren, kijk dan eens naar de overige mogelijkheden om jouw website compleet te laten optimaliseren.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel een vraag