SEO trajecten

Kies het traject wat past binnen jouw budget

Misschien heb je een prachtige website, maar vallen de bezoekersaantallen je tegen. Jammer, want dan levert de website je waarschijnlijk ook weinig op!

Webcare4all helpt je graag met het beter vindbaar maken van jouw website. Zodat de bezoekersaantallen stijgen en je meer omzet via je website kan genereren.

We bieden hiervoor drie verschillende trajecten aan, opgebouwd uit drie modules. De trajecten verschillen in de intensiviteit van de maandelijkse SEO werkzaamheden.

Welk SEO traject het beste bij jou past hang af van jouw online doelstellingen, de branche, de doelgroep en jouw online concurrentie.

Neem contact op
SEO trajecten op een rijtje

Welk SEO traject is voor jou het meest geschikt?

Het duurste pakket is niet per definitie het beste pakket. Welk traject voor jouw website het meest geschikt is, hangt af van meerdere factoren zoals je verzorgingsgebied, je huidige rankings in de zoekmachines en de gewenste hoeveelheid zoekwoorden waarmee je aan de slag wilt.

Welk SEO traject het beste bij jou past hang af van jouw online doelstellingen, de branche, de doelgroep en jouw online concurrentie. Weet je niet welk traject het beste bij jou zou passen, neem dan gerust contact op en wij geven je advies.

  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Duidelijk en transparant
  • Maandelijkse rapportages
  • Persoonlijk contact
  • Nieuwste technieken op het gebied van SEO

Transparant en duidelijk

Wij werken met de beste seo tools

Voordat wij voor je aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk dat je weet wat we allemaal gaan doen. En niet onbelangrijk: wat het jou gaat opleveren op korte termijn én op lange termijn. Geen valse beloftes, we brengen duidelijk in kaart wat onze verwachtingen zijn en zetten ons maximaal in om jouw website bovenin de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen.

Voordat we beginnen met het optimaliseren van jouw website maken we eerst een nulmeting. Deze gebruiken we als startpunt. Gedurende het SEO traject houden wij de voortgang bij en brengen dit in beeld a.d.h.v. uitgebreide overzichtelijke rapportages.

Zo kun je precies zien wat we hebben gedaan en wat het je heeft opgeleverd! Mooi toch?

neem contact op

Werkwijze

Het begin van een SEO traject

Een succesvol SEO traject begint altijd met ‘nul’ meting. Wordt jouw website wel gevonden op de voor jouw belangrijke zoekwoorden?

Op welke positie staat deze zoekwoorden in de zoekmachines en klikken potentieel klanten wel op de zoekresultaten?

Is jouw website wel in goed staat? Technisch gezien en geschikt voor mobiel? Hoeveel autoriteit heeft jouw domein eigenlijk ten opzichte van de belangrijkste concurrenten en jouw branche?

Neem contact op

De drie pijlers binnen SEO

Content, Techniek en Autoriteit

Een succesvol SEO traject brengt dit allemaal in beeld middels een nulmeting. Deze nulmeting zorgt er voor dat je inzicht krijgt in waar de grootste verbeterpunten liggen. Maar omdat wij iedere maand weer opnieuw een meting doen biedt het de mogelijkheid om gedurende het traject om de resultaten bij te houden.

Een SEO nulmeting richt zich op de volgende onderdelen. De kwaliteit van deze onderdelen is relatief. De teksten op jouw website kunnen goed zijn maar als die van de teksten van jouw concurrent beter of uitgebreider zijn dan moet er aan gewerkt worden.

seo trajecten

Content

Hoe rankt u momenteel op uw belangrijkste zoektermen? Zijn alle content elementen ingevuld en voorzien van zoektermen? Wat is de kwaliteit van uw content? Hoe doet de concurrentie het?

onderhoud websites

Techniek

De techniek bepaalt of de zoekmachine de website goed kan lezen. Er zijn honderden aspecten die het duidelijk maken waar een pagina over gaat of welke pagina’s wel of niet relevant zijn en die dus bepalen of uw website hoger of lager rankt.

social media advertising

Autoriteit

Het aantal kwalitatieve en kwantitatieve links die de website gekregen heeft van andere websites. Links van websites die al een goede autoriteit hebben opgebouwd waardevoller. Ook hier is het belangrijk om te weten hou jouw site het doet t.o.v. je concurrenten.

Maja Jeffkins
10 Oktober 2022
De kwaliteit en service van Webcare4all is uitmuntend!
Rinus Vader
13 September 2022
We hebben Webcare4all ingeschakeld als online marketing specialist, om het aandeel boekingen via de website te vergroten. Daniël Maltha heeft hiertoe eerst onze website van dat moment geanalyseerd op gebruiksgemak en de klantreis van interesse naar boeking of reservering. Daarbij heeft hij aangegeven wat hij kon verbeteren door gebruik te maken van de bestaande website - danwel wat beter kon door de site te herbouwen. Daarop hebben we besloten tot herbouw. Dat traject heeft Daniël voortvarend en naar tevredenheid uitgevoerd (oplevering binnen vijf weken). Daarmee staat se site klaar voor het opstarten van de verbetering van de vindbaarheid. Ook dit SEO-traject is Webcare4all opgedragen, wat op het moment van deze review nog niet is gestart. Daarom gaat deze review niet over het bereiken van het doel achter de eerste vraag: vergroten van aandeel boekingen via eigen website.
Bas Keijsers
30 Augustus 2022
Ik kwam bij WebCare4All terecht met een, door een ander bedrijf, nieuw gebouwde website die erg slecht presteerde. WebCare4All heeft een analyse uitgevoerd en meerdere oorzaken gevonden. Ze hebben helder uitgelegd wat de mogelijke oplossingen waren inclusief stappenplan en tijdspad. De communicatie en afspraken waren duidelijk, correct en volgens verwachting. In overleg hebben wij er voor gekozen enkele werkzaamheden zelf uit te voeren en ook deze samenwerking verliep naar wens. Wij gaan zeker meer werkzaamheden uit laten voeren door WebCare4All.
Kristel Jansen
13 Maart 2022
Al een tijd lang indexeerde mijn website niet, ik snapte er werkelijk waar niets van. Ik probeerde diverse dingen op aanraden van anderen, maar het leverde geen resultaat op. Totdat ik bij Webcare4all uitkwam. Binnen no time was álles geregeld en opgelost. Professioneel, snel en 100% verstand van zaken. Bedankt!
Dylan Ten bosch
15 Januari 2022
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
6 Mei 2021
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
15 April 2021
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
Marianne
16 Januari 2021
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Petra Mouw
4 Juni 2020
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op