Adres: Korhoenlaan 5d, Vlaardingen
Taal/Language: Visit English website
Telefoon: 010 210 47 49
Kantoortijden: 09:00 - 18:00
Sales: info@webcare4all.nl
Support: support@webcare4all.nl

E-mail MarketingJaren ervaring met succesvolle e-mailmarketing campagnes

Het is een belangrijk onderdeel geworden binnen de marketing en communicatie: e-mail marketing. Om de respons zo hoog mogelijk te maken, maken we gebruik van specifieke kenmerken en eindeloze mogelijkheden. Deze vorm van internetmarketing is snel en goedkoop in te zetten voor grotere volumes. Maar wat is eigenlijk de perceptie van de ontvanger? Hoe kom je aan goede en betrouwbare adressen? En hoe voorkom je dat je op de blacklist van internetproviders terechtkomt?

Webcare4all vertelt het je graag. Wij maken al jarenlang succesvolle e-mail marketing campagnes. We versturen niet zomaar een mailing. We kiezen voor een goed doordachte mailing, waarbij aan alles is gedacht om het gewenste resultaat te behalen. Het gehele proces volgen we op de voet van a tot z en we rapporteren overzichtelijk alle KPI’s. Als we iets doen, doen we het goed.


email marketing

Dit kunnen we voor jou doenSpecifieke wensen op het gebied van e-mail marketing? Neem dan contact op!


Email Marketing Campagnes

Segmenteren en verzenden spreekt voor zich. Ook helpen we jou met de opmaak van e-mails, nieuwsbrieven, actiemails en e-folders. Een brede toepassing, die vaak resulteert in een dialoog met de klant.Email Template Design

Elke e-mail campagne moet een consistente huisstijl uitstralen. Daarom zetten wij elk ontwerp om naar een HTML e-mail template en een web template. We denken altijd met je mee, we gaan voor het hoogst mogelijke rendement.Analytics & Rapportages

Wij gebruiken Google Analytics om relevante informatie te verzamelen. Zo zie je bijvoorbeeld eenvoudig welke hyperlinks de meeste bezoekers naar je website leiden of welke e-mail campagne het beste resultaat boekt.


Onze werkwijzeEffectieve campagnes d.m.v. goed doordachte processen

TEMPLATE DESIGN

Het start met het ontwerpen van een unieke template die past bij jouw huisstijl. Een mooie basis voor al jouw e-mail marketing campagnes.

A/B TESTING

We versturen 2 e-mails die iets van elkaar verschillen. De best presterende e-mail gebruiken we vervolgens opnieuw.

PLANNEN MAILING

Wij plannen de mailing strategisch in of versturen hem direct. Jij hebt direct inzage in de prestaties van de verstuurde mailing.

ANALYSE EN RAPPORTAGE

Meten is weten! We meten dan ook het aantal klikken, openingen, klachten, fouten, afmeldingen, conversies en nog veel meer!
4jaar
GESTART


178
TEVREDEN KLANTEN


16duizend
MAILS VERZONDEN


108
TEMPLATES ONTWORPEN
Wat zeggenOnze klanten


Is het ook voor jouw bedrijf tijd om te scoren met e-mail marketing? Neem eens contact met ons op! We kunnen je daarnaast helpen met andere online marketingactiviteiten zoals social media campagnes, zoekmachine optimalisatie, webdesign en pay-per-click campagnes. Deze klanten gingen je voor:


Katja Visser, Kugeko B.V.
Katja Visser, Kugeko B.V.

Kundig, enthousiast, positief en reageert zeer snel op vragen! Wij zijn heel blij met Webcare4all!


Vraag een Offerte aanNaam

Telefoonnummer

Emailadres

Website

Waar ben je in geïnteresseerd?


Waarmee kunnen we je helpen?