E-mail Marketing

Jaren ervaring met succesvolle e-mailmarketing campagnes

Het is een belangrijk onderdeel geworden binnen de marketing en communicatie: e-mail marketing. Om de respons zo hoog mogelijk te maken, maken we gebruik van specifieke kenmerken en eindeloze mogelijkheden. Deze vorm van internetmarketing is snel en goedkoop in te zetten voor grotere volumes. Maar wat is eigenlijk de perceptie van de ontvanger? Hoe kom je aan goede en betrouwbare adressen? En hoe voorkom je dat je op de blacklist van internetproviders terechtkomt?

Webcare4all vertelt het je graag. Wij maken al jarenlang succesvolle e-mail marketing campagnes. We versturen niet zomaar een mailing. We kiezen voor een goed doordachte mailing, waarbij aan alles is gedacht om het gewenste resultaat te behalen. Het gehele proces volgen we op de voet van a tot z en we rapporteren overzichtelijk alle KPI’s. Als we iets doen, doen we het goed.

 

emailmarketing

Dit kunnen we voor jou doen

Email Marketing Campagnes

Segmenteren en verzenden spreekt voor zich. Ook helpen we jou met de opmaak van e-mails, nieuwsbrieven, actiemails en e-folders. Een brede toepassing, die vaak resulteert in een dialoog met de klant.

Email Template Design

Elke e-mail campagne moet een consistente huisstijl uitstralen. Daarom zetten wij elk ontwerp om naar een HTML e-mail template en een web template. We denken altijd met je mee, we gaan voor het hoogst mogelijke rendement.

Analytics & Rapportages

Wij gebruiken Google Analytics om relevante informatie te verzamelen. Zo zie je bijvoorbeeld eenvoudig welke hyperlinks de meeste bezoekers naar je website leiden of welke e-mail campagne het beste resultaat boekt.

 

Vragen over onze producten of diensten?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact met ons op