Email Marketing

Jaren ervaring met succesvolle email marketing campagnes

Het is een belangrijk onderdeel geworden binnen de marketing en communicatie: email marketing. Om de respons zo hoog mogelijk te maken, maken we gebruik van specifieke kenmerken en eindeloze mogelijkheden. Deze vorm van internetmarketing is snel en goedkoop in te zetten voor grotere volumes. Maar wat is eigenlijk de perceptie van de ontvanger? Hoe kom je aan goede en betrouwbare adressen? En hoe voorkom je dat je op de blacklist van internetproviders terechtkomt?

Webcare4all vertelt het je graag. Wij maken al jarenlang succesvolle marketing campagnes. We versturen niet zomaar een mailing. We kiezen voor een goed doordachte mailing, waarbij aan alles is gedacht om het gewenste resultaat te behalen. Het gehele proces volgen we op de voet van a tot z en we rapporteren overzichtelijk alle KPI’s. Als we iets doen, doen we het goed.

emailmarketing

Dit kunnen we voor jou doen

Email Marketing Campagnes

Segmenteren en verzenden spreekt voor zich. Ook helpen we jou met de opmaak van emails, nieuwsbrieven, actiemails en e-folders. Een brede toepassing, die vaak resulteert in een dialoog met de klant.

Email Template Design

Elke email campagne moet een consistente huisstijl uitstralen. Daarom zetten wij elk ontwerp om naar een HTML email template en een web template. We denken altijd met je mee, we gaan voor het hoogst mogelijke rendement.

Analytics & Rapportages

Wij gebruiken Google Analytics om relevante informatie te verzamelen. Zo zie je bijvoorbeeld eenvoudig welke links de meeste bezoekers naar je website leiden of welke email campagne het beste resultaat boekt. Deze informatie is zeer waardevol en kan ook weer worden gebruikt bij het optimaliseren van je website en het verhogen van de conversie op  je website.

Vragen over email marketing?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact met ons op