Online adverteren met Google Adwords

Meest effectieve vorm van adverteren

Google AdWords is één van de meest populaire en effectieve manieren van online adverteren. De mogelijkheden van Google AdWords zijn erg uitgebreid en een succesvolle campagne vraagt om tijd, kennis en ervaring. Webcare4all beschikt over die kennis en ervaring en leidt campagnes die binnen het aangegeven budget het gewenste resultaat opleveren. Een investering die zich ruim terugverdient!

GOOGLE ADWORDS CAMPAGNES BEKIJKEN
google adwords

Transparante werkwijze

Doordachte strategie en werkwijze
PPC-Pay-Per-Click

Onze aanpak

Online advertentiecampagnes op maat

Wat zijn jouw wensen en doelen? We brengen ze in kaart en op basis daarvan doen wij een prognose en een voorstel omtrent jouw budget en de strategie. Heb je momenteel al een advertentiecampagne? Dan kunnen we je een eerlijk advies geven aan de hand van een uitgebreide scan.

Geen bezoekers, geen kosten

Het fijne aan Google AdWords? Je betaalt alleen wanneer iemand op de advertentie klikt om jouw website te bezoeken of om jou te bellen. Pay-per-click (PPC) noemen we dat!

Bereik de juiste mensen

Mensen vinden jouw bedrijf op Google, precies op het moment dat ze naar de producten of diensten zoeken die jij aanbiedt. Richt je advertenties daarom op klanten in bepaalde regio’s. Dat kunnen landen zijn, plaatsen, maar ook specifiek een bepaalde straal om jouw bedrijf of winkel heen. Moeilijk? Nee hoor. Wij doen dit dagelijks en begeleiden je met plezier.

Vragen over onze producten of diensten?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact met ons op