Landingspagina laten maken

Volledig gericht op conversie

Om meer bezoekers naar je website te genereren, kun je een landingspagina laten maken. Het uiteindelijke doel daarvan kan zijn om de bezoekers te converteren naar leads en dat zonder hoge kosten. Iemand ‘landt’ op deze pagina door bijvoorbeeld te klikken op een banner of een zoekresultaat in Google. De landingspagina voldoet dan volledig aan de zoekvraag van de persoon, jouw potentiële klant! Webcare4all maakt landingspagina’s die uitstekend via zoekmachines worden gevonden en in hoge mate relevant zijn voor de bezoekers.

Neem contact op
Een Succesvolle
landingspagina moet:

  • Antwoord geven op de zoekvraag
  • Antwoorden snel en helder weergeven
  • Gebruiksvriendelijk zijn
  • Technisch goed functioneren
  • Beschikken over call to action

Doel van landingspagina

Leuk als de landingspagina gevonden wordt, maar hij moet natuurlijk ook goed functioneren.

Een succesvolle landingspagina begint daarom bij een professional. Wij zorgen ervoor dat de landingspagina past bij jouw website.

We voorzien de landingspagina van duidelijke koppen, opsommingen en opvallende knoppen. Zodat bezoekers de landingspagina snel kunnen scannen, begrijpen en uiteindelijk klikken op de ‘call to action’.

Naast het maken van landingspagina’s kun je bij Webcare4all ook een compleet nieuwe website laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een WordPress website of een website op maat.

neem contact op

Wat zijn landingspagina’s?

Een landingspagina is een dedicated, campagne specifieke webpagina die je bezoekers aansporen om een marketing doel of call to action te voltooien.

Hoe kunnen landingspagina’s je marketing campagnes verbeteren?

Landingspagina produceren betere campagne resultaten en hogere conversie percentages omdat ze sturen op één specifieke actie. De focus voor de bezoeker wordt niet afgeleid door onnodige informatie zodat ze naar het uiteindelijk doel worden gestuurd. Deze pagina’s zijn anders dan je huidige webpagina’s omdat ze niet een pagina zijn om alleen informatie te delen maar om te converteren.

Waarom mijn landingspagina laten maken door Webcare4all?

In de afgelopen jaren zijn er diverse bedrijven geweest die bij ons hun landingspagina’s hebben laten maken.

Wil je sneller gevonden worden in Google? Dan is het verstandig om meerdere landingspagina’s te laten maken. Hoe meer landingspagina’s je website heeft, hoe groter de kans dat bezoekers op jouw website komen en overgaan tot conversie.

Het is belangrijk dat je goede landingspagina’s laat maken anders zal er geen conversie plaatsvinden. Daarnaast zijn goede landingspagina’s belangrijk voor je positie in Google, want deze pagina’s zorgen voor zoekmachine optimalisatie.

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op