webdesign, seo, online marketing, website laten maken
VOLLEDIG GERICHT OP CONVERSIE

Landingspagina laten maken

Om meer bezoekers naar je website te genereren, kun je een landingspagina laten maken. Het uiteindelijke doel daarvan kan zijn om de bezoekers te converteren naar leads en dat zonder hoge kosten. Iemand ‘landt’ op deze pagina door bijvoorbeeld te klikken op een banner of een zoekresultaat in Google.

De landingspagina voldoet dan volledig aan de zoekvraag van de persoon, jouw potentiële klant! Webcare4all maakt landingspagina’s die uitstekend via zoekmachines worden gevonden en in hoge mate relevant zijn voor de bezoekers.

Neem contact op  

Gratis adviesgesprek?

Zet de eerste stap naar online succes met een gratis adviesgesprek. Op basis van jullie doelen stellen we een plan op, gebruikmakend van onze ervaring in websiteontwikkeling.

 
ONTWERP EN DOELSTELLINGEN

Doel van een landingspagina

Leuk als de landingspagina gevonden wordt, maar hij moet natuurlijk ook goed functioneren. Een succesvolle landingspagina begint daarom bij een professional. Wij zorgen ervoor dat de landingspagina past bij jouw website.

We voorzien de landingspagina van duidelijke koppen, opsommingen en opvallende knoppen. Zodat bezoekers de landingspagina snel kunnen scannen, begrijpen en uiteindelijk klikken op de ‘call to action’.

Naast het maken van landingspagina’s kun je bij Webcare4all ook een compleet nieuwe website laten maken. Kies bijvoorbeeld voor een WordPress website of een website op maat.

Neem contact op  

Wat je kan verwachten

Webdesign op maat gemaakt

Marketing en conversie gericht

Geoptimaliseerd voor SEO

Makkelijk zelf aanpassen

Persoonlijk contact
AANTREKKELIJK EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Uitstekende landingspagina

Landingspagina's zorgen voor betere campagne resultaten en hogere conversie percentages omdat ze sturen op één specifieke actie. De focus voor de bezoeker wordt niet afgeleid door onnodige informatie zodat ze naar het uiteindelijk doel worden gestuurd.

Deze pagina’s zijn anders dan je huidige webpagina’s omdat ze niet een pagina zijn om alleen informatie te delen maar om te converteren.

Het is belangrijk dat je goede landingspagina’s laat maken anders zal er geen conversie plaatsvinden. Daarnaast zijn goede landingspagina’s belangrijk voor je positie in Google, want deze pagina’s zorgen voor zoekmachine optimalisatie.