SEO CHECK IS AFGEROND

Je ontvangt de complete SEO rapportage in je mailbox. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is jouw SEO score?

Voer een webpagina of website URL en zie hoe deze geoptimaliseerd is voor jouw zoekwoord

Gratis SEO check

Wij zijn in staat om je met onze gratis SEO check binnen 1 minuut op weg te helpen om jouw website hoger in de zoekmachines te positioneren. Wij scannen je website op meer dan 100 relevante SEO factoren.

Zoekmachine optimalisatie

Hoger in google

Om goed gevonden te worden in de zoekmachines is het belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is.

Door je website goed te (laten) optimaliseren kunnen zoekmachines jouw website beter beoordelen, vinden en herkennen. Dat is natuurlijk nodig om hoger in Google te komen.

Daarnaast zorg je niet alleen voor meer overzichtelijkheid voor zoekmachines, maar ook voor je bezoekers. Met zoekmachine optimalisatie kunnen jouw bezoekers makkelijker op jouw website vinden waarin ze ook echt

Neem contact op

4 snelle SEO tips

Voor het optimaliseren van een website

Het goed optimaliseren van een website bestaat uit veel verschillende factoren. De drie hoofdonderdelen van SEO zijn content, techniek en autoriteit. Om het voor Google zo duidelijk mogelijk te maken waarop je graag gevonden wilt worden, is het bijvoorbeeld van belang dat je  zoekwoorden op de juiste plaatsen te vinden zijn.

Op het gebied van gebruikersvriendelijkheid zijn laadtijd, structuur van de website en een goede toegang tot alle pagina’s enkele belangrijke voorbeelden. Verder dien je er onder meer op te letten dat je pagina’s goed te indexeren zijn voor Google.

1. Optimaliseer voor relevante zoekwoorden

Wanneer jouw klanten op zoek gaan in Google, vullen ze zoekwoorden in. Het doel is dat je met jouw website gevonden wordt op die zoekwoorden. Wanneer iemand bijvoorbeeld zoekt naar ‘Schilder uit Rotterdam’, en je een schildersbedrijf hebt in Rotterdam, dan wil je waarschijnlijk op die zoekopdracht met jouw website getoond worden.

Dit gaat natuurlijk niet zomaar; je moet kenbaar maken aan Google dat jouw website of pagina relevant is bij deze zoekopdracht. Het doel van Google is immers om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken door de meest relevante websites te tonen.

In eerste instantie wil je altijd je webpagina schrijven voor de lezer. Zorg daarom dat de content op de pagina relevant is om te lezen. Wanneer je bijvoorbeeld overal op je pagina zoekwoorden strooit in een poging tot het optimaliseren van je website, gaat dit ten koste van de content.

Zoekmachines als Google zien in welke mate bezoekers jouw content waarderen, waarop ze hun rangschikking aanpassen. Zo houdt Google bij hoe lang bezoekers op je website zijn en met welke frequentie ze doorklikken. Als je content echter niet goed is, zal je webpagina ook niet hoog komen te staan in de zoekresultaten.

Omdat iedere afzonderlijke pagina op je website zijn eigen content heeft moet ook de meta-data toegespitst zijn op deze unieke pagina. Je kunt je er dus niet makkelijk vanaf maken door op elke pagina van je site dezelfde title- en description-tag te gebruiken.

Ook is het belangrijk dat de meta-data echt relevant is voor die betreffende pagina. Zorg er dus voor dat woorden die in de meta-data staan ook terugkomen in de tekst die de pagina bevat.

Let ook op de lengte van de meta-date. Gebruik maximaal 70 karakters voor de title en maximaal 155 karakters voor de description-tag.

Door je informatie binnen deze lengte te passen zorg je er voor dat Google in de zoekresultaten ook netjes weergeven wordt. Google gebruikt namelijk standaard je title-tag en description-tag in de zoekresultaten

Wanneer je in een branche zit waarbij jouw concurrenten allemaal goede content aanbieden die geplaatst is op goede websites en hun SEO dik in orde hebben dan zal er iets de doorslag moeten geven. Dat is autoriteit. Het aantal relevante backlinks dat een pagina krijgt vanaf websites met hoge autoriteit.

Maja Jeffkins
10 Oktober 2022
De kwaliteit en service van Webcare4all is uitmuntend!
Rinus Vader
13 September 2022
We hebben Webcare4all ingeschakeld als online marketing specialist, om het aandeel boekingen via de website te vergroten. Daniël Maltha heeft hiertoe eerst onze website van dat moment geanalyseerd op gebruiksgemak en de klantreis van interesse naar boeking of reservering. Daarbij heeft hij aangegeven wat hij kon verbeteren door gebruik te maken van de bestaande website - danwel wat beter kon door de site te herbouwen. Daarop hebben we besloten tot herbouw. Dat traject heeft Daniël voortvarend en naar tevredenheid uitgevoerd (oplevering binnen vijf weken). Daarmee staat se site klaar voor het opstarten van de verbetering van de vindbaarheid. Ook dit SEO-traject is Webcare4all opgedragen, wat op het moment van deze review nog niet is gestart. Daarom gaat deze review niet over het bereiken van het doel achter de eerste vraag: vergroten van aandeel boekingen via eigen website.
Bas Keijsers
30 Augustus 2022
Ik kwam bij WebCare4All terecht met een, door een ander bedrijf, nieuw gebouwde website die erg slecht presteerde. WebCare4All heeft een analyse uitgevoerd en meerdere oorzaken gevonden. Ze hebben helder uitgelegd wat de mogelijke oplossingen waren inclusief stappenplan en tijdspad. De communicatie en afspraken waren duidelijk, correct en volgens verwachting. In overleg hebben wij er voor gekozen enkele werkzaamheden zelf uit te voeren en ook deze samenwerking verliep naar wens. Wij gaan zeker meer werkzaamheden uit laten voeren door WebCare4All.
Kristel Jansen
13 Maart 2022
Al een tijd lang indexeerde mijn website niet, ik snapte er werkelijk waar niets van. Ik probeerde diverse dingen op aanraden van anderen, maar het leverde geen resultaat op. Totdat ik bij Webcare4all uitkwam. Binnen no time was álles geregeld en opgelost. Professioneel, snel en 100% verstand van zaken. Bedankt!
Dylan Ten bosch
15 Januari 2022
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
6 Mei 2021
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
15 April 2021
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
Marianne
16 Januari 2021
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Petra Mouw
4 Juni 2020
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op