SEO

Kom hoger in de zoekmachines

Steeds meer bedrijven houden zich bewust bezig met het optimaliseren van hun website. Dat begint vaak met het laten maken van een nieuwe website Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van SEO neemt toe.

En terecht. Blijf ook jij je concurrenten een stap voor? Bedrijven die niet investeren in zoekmachine optimalsiatie, of dat nu geld of tijd betreft, zakken namelijk in de zoekresultaten of verdwijnen er uiteindelijk volledig uit.

Zonde, want bedrijven die met hun website hoog scoren in de zoekresultaten worden door bezoekers gezien als ‘topmerken’ en daardoor automatisch geassocieerd met kwaliteit en professionaliteit.

hoger in google

werkwijze SEO

Duidelijke en resultaatgerichte processen

Voordat wij voor je aan de slag gaan, vinden wij het belangrijk dat je weet wat we allemaal gaan doen. En niet onbelangrijk: wat het jou gaat opleveren. Op korte én op lange termijn. Geen valse beloftes, we brengen duidelijk in kaart wat onze verwachtingen zijn en zetten ons maximaal in om jouw website bovenin de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen.

Webcare4all gebruikt verschillende tools om jouw doelen en resultaten goed in beeld te brengen. Vraag een GRATIS SEO CHECK aan en je krijgt meteen een indruk van onze werkwijze. En een persoonlijk advies om ook jouw website te optimaliseren.

Meer dan een trucje

Geen vage beloften maar duidelijke taal

Voor de meeste mensen blijft zoekmachine optimalisatie een vaag begrip. Een kostenpost met onduidelijke resultaten. En wat het bureau dat ze hebben ingeschakeld hiervoor precies doet? Eigenlijk hebben ze geen idee.

Bij Webcare4all gaat dat anders. Heel anders. Wij vertellen je vooraf exact wat je kan verwachten. We maken een nulmeting om te zien waar jouw website nu staat en maken realistische doelen. Als we eenmaal begonnen zijn, houden we je op de hoogte. We vertellen je wat we hebben gedaan én hoelang we ermee bezig zijn geweest. Transparant dus, want daar houden wij van!

Wat is SEO precies?

er zijn wel 200 factoren die invloed hebben op seo

SEO houdt in dat je jouw website door middel van aanpassingen aan je website beter vindbaar maakt binnen de zoekmachines. Om dit voor elkaar te krijgen zal een zoekmachine tot in de kleinste details moeten kunnen begrijpen waar jouw website precies over gaat. SEO staat voor Search Engine Optimization.

In Nederland is Google de grootste zoekmachine. Daarna komt Bing. Er zijn inmiddels wel meer dan 200 ranking factoren die meespelen in de posities van de zoekresultaten binnen de zoekmachines. Deze ranking factoren worden regelmatig aangepast (Google update) en niet altijd bekend gemaakt.. Google geeft wel richtlijnen aan die je zou moeten hanteren. Deze richtlijnen geven aan wat een zoekmachine zou moeten zien op de pagina’s van jouw website. SEO is het begrijpen van deze richtlijnen en ze vervolgens toe te passen op de pagina’s van jouw website.

Om beter gevonden te worden in in zoekmachines, optimaliseer je een website op de volgende drie onderdelen:

  1. Technische optimalisatie
  2. Content optimalisatie
  3. Linkbuilding (Website Autoriteit)

Als je van plan bent een nieuwe website te laten maken, zorg er dan voor dat je je goed laat informeren door een SEO expert! Hierdoor is de kans vele malen groter dat jouw website of webshop een online succes wordt.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Stel een vraag