Hoe plaats ik een bericht op mijn Google Business Profiel?

1. Zorg dat je bent ingelogd op het Google Account waar het Google Business Profiel van jouw bedrijf aan gekoppeld is.

2. Ga naar / klik op onderstaande link: https://business.google.com/n/9400729857851371967/profile?hl=nl&fid=14151720951811812019

3. Klik op update toevoegen

webdesign, seo, online marketing, website laten maken

4. Klik nogmaals op update toevoegen.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken

5. Voeg dan een beschrijving (1) toe en sluit af met een link naar je website (belangrijk!). Geef af en toe een enter om een witregel toe te voegen aan de tekst om het leesbaar te houden.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken

6. Klik nadat je een foto hebt toegevoegd op het icoontje uitsnijden (belangrijk!). Als je dit niet doet wordt niet de gehele foto weergegeven.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken

7. Klik als laatste op de blauwe knop nieuw bericht. Nu is de post geplaats op je Google Business Profiel.