Web Leads

Welke bedrijven bezoeken jouw website?

Met Webcare4all Web Leads maken wij direct inzichtelijk welke bedrijven jouw website bezoeken. In overzichtelijke rapportages informeren we je over het profiel van de bezoekers.

Webcare4all Web Leads herkent een groot deel van de bedrijven en organisaties die op jouw website komen. Zo kun je zien welk bedrijf op jouw website heeft gekeken, op welke pagina(‘s) ze hebben gekeken, hoelang ze op jouw website zijn geweest en hoe vaak ze terugkomen op je website. Daarnaast krijg je gegevens over de contactpersoon binnen die organisatie.

Webcare4all Web Leads bundelt deze gegevens en toont deze in een overzichtelijk dashboard.

web leads webcare4all

De finishing touch van jouw online marketing

Verzamel hoogwaardige leads met Webcare4all Web leads

Je doet je best om veel bezoekers naar je website te trekken. Bijvoorbeeld door middel van SEO, Google Adwords, Social Media en het sturen van nieuwsbrieven. Daar komt niet altijd een conversie uit. Met Webcare4all Web Leads heb je de mogelijkheid om deze bedrijven nog eens te benaderen en zorg je er misschien voor dat deze alsnog klant zullen worden.

Bedrijfsgegevens

Van ieder geïdentificeerd bedrijf op je website ontvang je de NAW gegevens. Maar ook het mailadres en telefoonnummer.

Bezoekduur en pagina overzicht

Ontdek hoe lang het bedrijf op welke pagina’s van je website heeft gekeken. Aan de bezochte pagina’s kun je afleiden hoe groot de interesse is in jouw producten of diensten.

Bron van het bezoek

Je ontvangt informatie over op welke manier het bedrijf op je website is gekomen.

zoekmachine optimalisatie
google analytics partner

Herhaalbezoeken

Is het bedrijf al eerder op je website geweest? Alle herhaalbezoeken zijn terug te vinden op het dashboard.

LinkedIn bedrijfspagina

Onze rapportages zijn verrijkt met de LinkedIn bedrijfspagina van het bedrijf.

LinkedIn branche en bedrijfsgrootte

Bepaal eenvoudig aan de hand van de Linkedin branche en het aantal medewerkers binnen de organisatie of het binnen je target doelgroep valt.

PROBEER PAKKET
€24,95 / 30 dagen
Géén opstartkosten
Indentificeer ongelimiteerde Web Leads
Overzichtelijk dashboard
AANVRAGEN
BASIS PAKKET
€49,95 / per maand
Géén opstartkosten
Indentificeer ongelimiteerde Web Leads
Overzichtelijk dashboard
Exporteer naar CRM of CSV
Prospect watchlist
AANVRAGEN
COMPLEET PAKKET
€79,95 / per maand
Géén opstartkosten
Indentificeer ongelimiteerde Web Leads
Overzichtelijk dashboard
Exporteer naar CRM of CSV
Analytics overzicht
UTM code tracking
AANVRAGEN
Op basis van 23 waarderingen.
Sigrid van der Laan
2021-04-15
Geverifieerde
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
arno lorwa
2021-03-25
Geverifieerde
In het afgelopen jaar is gebleken dat Webcare4all voor mij de ideale marketing specialist is. Naast dat er een mooie en duidelijke webshop is gemaakt ben ik zeer te spreken over de samenwerking en de resultaten. Daniël zegt wat hij doet (duidelijke plan en goede communicatie) en doet wat hij zegt (komt afspraken na). Kortom, ik zou Webcare4all iedereen aanraden!
Marianne
2021-01-16
Geverifieerde
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Fietsenwinkel - Jan de Graaf Tweewielers
2020-10-26
Geverifieerde
Petra Mouw
2020-06-04
Geverifieerde
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!
R N
2019-09-26
Geverifieerde
Zeer goede service en fijne klantendienst. Snelle terugkoppeling, zeker een aanrader!
Esther Roelofs
2019-03-15
Geverifieerde
Waardevolle en zeer heldere uitleg en informatie over het schrijven van een review en het produceren van deze link. Dit helpt me verder.
Monica Scheffer
2018-10-09
Geverifieerde
Webcare4all geeft goed advies en biedt service. Ook wanneer er na de oplevering nog wat dingetjes zijn, helpt hij het snel op te lossen.
Mark Van L
2017-12-24
Geverifieerde
Michel Dannis
2017-11-28
Geverifieerde
We werken nu bijna een jaar met Webcare4all en we zijn erg tevreden, Daniël is een goede partner die veel zorgen wegneemt omtrent onze website - Partyverhuren.nl . Daniël denkt goed met ons mee en komt zelf met veel initiatief. Ook de SEO-campagne is erg succesvol en is relatief goedkoop. 5-sterren, omdat dit bedrijf zeker aan te bevelen is.