Website met betaalfunctie

Geen webshop maar wel online betalen

Online je diensten of producten verkopen? Dan kies je natuurlijk voor een webwinkel. Of toch niet… Een webwinkel is niet voor elk bedrijf een logische keuze. Want als je je richt op maatwerk, kan het onderhouden van een webwinkel je veel tijd, geld en moeite kosten.

Om klanten alsnog online te kunnen laten betalen, maakt Webcare4all websites met betaalfuncties. Daarvoor is bijvoorbeeld iDEAL de perfecte oplossing. Snel, veilig en automatisch!

Neem contact op




website met betaalfunctie laten maken
  • Alle betaalmogelijkheden
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Laat klanten online betalen
  • Ideaal voor workshops en trainingen
  • Geen gedoe meer achteraf

online bestelformulier

Met een online bestelformulier kunnen bezoekers gemakkelijk jouw producten bestellen en betalen via jouw website. Dit een handige optie voor mensen die slechts één of enkele producten willen verkopen via hun website, zonder dat er een volledige webshop nodig is.

Het bestelformulier is geschikt voor zowel fysieke als digitale producten. Of je nu een prachtig boek hebt geschreven of een mindfulness training aanbiedt, met dit formulier kun je deze producten op een eenvoudige manier verkopen aan jouw websitebezoekers.

Als je al een website hebt, kunnen we de betaalfunctie zoals bijvoorbeeld Mollie ook eenvoudig voor je toevoegen. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op