Website met betaalfunctie

Geen webshop maar wel online betalen

Online je diensten of producten verkopen? Dan kies je natuurlijk voor een webwinkel. Of toch niet… Een webwinkel is niet voor elk bedrijf een logische keuze. Want als je je richt op maatwerk, kan het onderhouden van een webwinkel je veel tijd, geld en moeite kosten.

Om klanten alsnog online te kunnen laten betalen, maakt Webcare4all websites met betaalfuncties. Daarvoor is bijvoorbeeld iDEAL de perfecte oplossing. Snel, veilig en automatisch! Als je al een website hebt, kunnen we de betaalfunctie ook eenvoudig voor je toevoegen. Bel gerust eens vrijblijvend voor meer informatie.

webdesign, seo, online marketing, website laten maken

ONZE WERKWIJZE

Plannen

We vragen je het hemd van het lijf. Vervelend? Nee, noodzakelijk. Zo brengen we jouw wensen en doelen in kaart en kunnen we ons inleven in jouw bedrijf.

Design

We laten onze creativiteit de vrije loop en maken een uniek ontwerp dat voldoet aan jouw wensen. Binnen het afgesproken budget, want afspraak is afspraak.

Bouwen

Ben je net zo blij met het ontwerp als wij? Dan gaan wij de website bouwen en vullen. Teksten en afbeeldingen maken het plaatje steeds completer.

Lanceren

Check, check, dubbelcheck. Nadat we de website uitvoerig hebben getest kan de website ‘in de lucht’. Nu kan iedereen meegenieten van jouw site!

Service en onderhoud

Als de website is opgeleverd, volgen wij alle ontwikkelingen op de voet. We maken aanpassingen waar nodig, totdat jij 100% tevreden bent. Dát is Webcare4all!

Ook een website met betaalfunctie laten maken?

We helpen je met plezier.

Stel je vraag