Adverteren op Social Media

Geef je bedrijf een boost met adverteren op social media

Social Media adverteren is het plaatsen van advertenties op een Social Media kanaal. Het mooiste daarvan is dat je zelf kunt bepalen aan wie de advertenties worden getoond.

Waar een advertentie vroeger nog duidelijk werd gezien als reclame, ervaren mensen deze tegenwoordig als content. Wij noemen het nog steeds een advertentie, omdat je ervoor moet betalen.

Waarom adverteren op Social Media?

In onze ogen is het adverteren op Social Media een laagdrempelige en ‘goedkope’ manier om je doelgroep te bereiken. Op sommige kanalen is het zelfs de enige manier om de juiste mensen te bereiken.

social-media

social media blijft toenemen

Trends en verwachtingen

Alles wijst erop dat adverteren op social media blijft toenemen. Het wordt steeds lastiger om organisch, op de ‘normale’ manier dus, publiek te bereiken. Dat komt doordat advertenties voorrang krijgen. Daar zit namelijk het verdienmodel voor social media kanalen zoals Twitter en Facebook.

Buiten dat adverteren op social media blijft toenemen, vindt er ook continu ontwikkeling plaats. Bedrijven doen er goed aan om op die trend in te spelen, door de marketingafdeling hierin te trainen.

Webcare4all biedt verschillende trainingen aan. Bel gerust eens vrijblijvend voor meer informatie hierover. En heb je geen marketingafdeling? Dan beheren wij met plezier jouw social media campagnes!

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op