Adverteren op Social Media

Geef je bedrijf een boost met adverteren op social media

Social Media adverteren is het plaatsen van advertenties op een Social Media kanaal. Het mooiste daarvan is dat je zelf kunt bepalen aan wie de advertenties worden getoond.

Waar een advertentie vroeger nog duidelijk werd gezien als reclame, ervaren mensen deze tegenwoordig als content. Wij noemen het nog steeds een advertentie, omdat je ervoor moet betalen. In onze ogen is het adverteren op Social Media een laagdrempelige en relatief ‘goedkope’ manier om je doelgroep te bereiken.

Neem contact op
  • 90% van jouw doelgroep zit op social media
  • Nauwkeurige doelgroep targeting
  • Het bereik op social media is groot
  • Makkelijk en snel meetbare resultaten
  • Zelf bepalen wat je uit wilt geven

Waarom adverteren op Social Media?

Trends en verwachtingen

Alles wijst erop dat adverteren op social media blijft toenemen. Het wordt steeds lastiger om organisch je publiek te bereiken. Dat komt doordat advertenties voorrang krijgen. Daar zit namelijk het verdienmodel voor social media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Door te adverteren op social media kunnen we advertenties in het nieuwsoverzicht van alle gebruikers laten verschijnen. En met die advertenties sturen we bezoekers door naar bijvoorbeeld je website, je bedrijfspagina op Facebook of een speciaal bestemde landingspagina.

neem contact op

Social media en remarketing

Wil je je bezoekers nog eens bereiken nadat ze al op je site zijn geweest? Maak dan gebruik van remarketing.

Of toon je ads alleen aan mensen die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief. Van hen weet je tenslotte al dat ze interesse hebben! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Buiten dat adverteren op social media blijft toenemen, vindt er ook continu ontwikkeling plaats. Bedrijven doen er goed aan om op die trend in te spelen, door de marketingafdeling hierin te trainen.

En heb je geen marketingafdeling? Dan beheren wij met plezier jouw social media campagnes!

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op