Adres: Korhoenlaan 5d, Vlaardingen
Taal/Language: Visit English website
Telefoon: 010 210 47 49
Kantoortijden: 09:00 - 18:00
Sales: info@webcare4all.nl
Support: support@webcare4all.nl

Adverteren op Social MediaGeef je bedrijf een boost met adverteren op social media

Social Media adverteren is het plaatsen van advertenties op een Social Media kanaal. Het mooiste daarvan is dat je zelf kunt bepalen aan wie de advertenties worden getoond. Waar een advertentie vroeger nog duidelijk werd gezien als reclame, ervaren mensen deze tegenwoordig als content. Wij noemen het nog steeds een advertentie, omdat je ervoor moet betalen.

Waarom op Social Media adverteren?

In onze ogen is het adverteren op Social Media een laagdrempelige en ‘goedkope’ manier om je doelgroep te bereiken. Op sommige kanalen is het zelfs de enige manier om de juiste mensen te bereiken.

Voordelen van Social Media adverteren:

social-media

Groeiende marktTrends en verwachtingen

Alles wijst erop dat adverteren op social media blijft toenemen. Het wordt steeds lastiger om organisch, op de ‘normale’ manier dus, publiek te bereiken. Dat komt doordat advertenties voorrang krijgen. Daar zit namelijk het verdienmodel voor social media kanalen zoals Twitter en Facebook.

Buiten dat adverteren op social media blijft toenemen, vindt er ook continu ontwikkeling plaats. Bedrijven doen er goed aan om op die trend in te spelen, door de marketingafdeling hierin te trainen. Webcare4all biedt verschillende trainingen aan. Bel gerust eens vrijblijvend voor meer informatie hierover. En heb je geen marketingafdeling? Dan beheren wij met plezier jouw social media campagnes!

VoordelenWat zijn de voordelen van adverteren op Social Media?

  • Laagdrempelig en relatief goedkoop

  • Alles is meetbaar

  • Specifiek doelgroepgericht

  • 90% van jouw doelgroep is te vinden op social media

  • Je leert veel over jouw doelgroep.

  • Er zijn meerdere manieren om je doelgroep te bereiken.

Waar kan ik adverterenAlles social media kanalen waar je op kunt adverteren

Twitter

Een interessant kanaal voor ondernemers. Op Twitter kun je eenvoudig een doelgroep definiëren om vervolgens jouw boodschap aan te richten. Bij het aanmaken van een campagne bepaal je het doel, zoals meer volgers of meer bezoekers aan jouw website.

Facebook

Net als Twitter is dit kanaal geschikt voor jou als ondernemer. Het is alleen iets ingewikkelder dan Twitter. Zo zijn er meer mogelijkheden om de doelgroep te definiëren, waardoor een beginner de weg kwijt kan raken. Houd de moed erin; de aanhouder wint! Als je Facebook advertising eenmaal onder de knie hebt, profiteer je snel van de resultaten.

Youtube

Heb jij goede videocontent? Dan is dit het uitgelezen kanaal! Want jouw video dient als advertentie op YouTube. Webcare4all raadt dit kanaal aan voor het inzetten van display advertising.

LinkedIn

LinkedIn is een duur kanaal om op te adverteren, met de hoogste cost per click. Daarnaast is het een traag kanaal, dat met name gericht is op recruitment. Anders dan op andere kanalen, behouden de gebruikers op LinkedIn geen content. Met name geschikt om openstaande vacatures onder de aandacht te brengen.

Instagram

Een nieuwkomer als het gaat om adverteren. In Nederland is het sinds kort mogelijk om te adverteren op Instagram. Webcare4all raadt dit kanaal af voor de gemiddelde ondernemer, aangezien het een lastig kanaal is voor conversie. Op Instagram staat ‘inspiratie’ namelijk centraal en dat maakt het kanaal voornamelijk geschikt voor branding.

Snapchat

Snapchat is een van de snelst groeiende social media platformen en is super populair bij de jeugd. Snapchat bereikt 41% van alle 18-34 jarigen in de Verenigde Staten. Als deze consumenten deel uitmaken van jouw doelgroep, kun je overwegen reclame te maken op Snapchat. De kosten van adverteren op Snapchat zijn echter relatief duur.


Wat zeggenOnze klanten


Is het ook voor jouw bedrijf tijd om te scoren met social media? Neem eens contact met ons op! We kunnen je daarnaast helpen met andere online marketingactiviteiten zoals e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie, webdesign en pay-per-click campagnes. Deze klanten gingen je voor:


Katja Visser, Kugeko B.V.
Katja Visser, Kugeko B.V.

Kundig, enthousiast, positief en reageert zeer snel op vragen! Wij zijn heel blij met Webcare4all!


Vraag eenOfferte aan


Naam

Telefoonnummer

Emailadres

Website

Waar ben je in geïnteresseerd?


Waarmee kunnen we je helpen?