Onderhoud WordPress uitbesteden

Breng het onderhoud van jouw website onder bij Webcare4all.

Het bouwen van jouw WordPress website of webshop is iets wat wij met liefde doen, maar een website of webshop heeft onderhoud nodig. Zonder onderhoud zal jouw website of webshop uiteindelijk zijn online impact verliezen Dit kan betekenen dat je website of webshop niet meer gevonden wordt via Google.

Een onderhoudsabonnement is de oplossing voor het structureel onderhouden en daarmee het blijvende succes van je website of webshop.

Neem contact op
  • 90% van jouw doelgroep zit op social media
  • Nauwkeurige doelgroep targeting
  • Het bereik op social media is groot
  • Makkelijk en snel meetbare resultaten
  • Zelf bepalen wat je uit wilt geven

OnderhoudsabonnementEN

Onderhoud WordPress uitbesteden

Wij zorgen voor het waarborgen van de veiligheid, snelheid en stabiliteit. Het CMS systeem WordPress is continue in ontwikkeling. WordPress en de plugins voor WordPress komen regelmatig met updates.

Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.

neem contact op
onderhoud-wordpress-uitbesteden

Waarom onderhoud WordPress uitbesteden?

Onderhoud WordPress uitbesteden is een goed idee

Het is zeer belangrijk WordPress updates bij te houden. Zeker als het gaat om beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website gehackt wordt of door Google gezien gaat worden als niet veilige website.

Je (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze dan een kijkje op je site gaan nemen zal dan zeker afnemen. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.

Het is goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je WordPress website.

Maar misschien wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, omdat je er geen tijd voor hebt of bang bent dat er iets mis gaat. In dat geval heb je de mogelijkheid om hét WordPress onderhoudscontract af te sluiten bij Webcare4all.

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op