WordPress website laten maken

WordPress is een zeer krachtig CMS systeem

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wist je dat bijna 50% van alle websites draait op dit systeem?

Ook wij hebben inmiddels meer dan 150 WordPress websites van a tot z ontwikkeld. Van eenvoudige kleine websites tot en met grote webshops en online applicaties.

Webcare4all staat voor maatwerk. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen aan de hand van jouw wensen en doelen. Ook als we met WordPress werken!

Neem contact op
 • Grote WordPress community
 • Marketing en conversie gericht
 • Geoptimaliseerd voor SEO
 • Makkelijk zelf aanpassen
 • Persoonlijk contact
 • Makkelijk zelf aanpassingen doen
 • Doorontwikkeling gegarandeerd

Over WordPress

Gebruiksvriendelijk CMS systeem

Dat WordPress zo succesvol is, is natuurlijk niet voor niets. Dat is onder andere te danken aan de veelzijdigheid die het systeem biedt én het gemak waarmee eindgebruikers met hun websites aan de slag kunnen gaan.

Zodra een website online staat, ben je voor het actueel houden van de pagina’s niet van Webcare4all afhankelijk. Je kan de content gemakkelijk zelf aanpassen en zo je website up-to-date houden. Het plaatsen van nieuwsberichten, het wijzigen van foto’s en het toevoegen van nieuwe producten; alles is mogelijk!

De website en modules van WordPress vragen wel om regelmatig onderhoud. Dat kun je zelf doen, maar je kunt het ook overlaten aan de professionals van Webcare4all. Lees meer over het onderhouden van jouw WordPress website.

neem contact op

WordPress website laten maken

WordPress is een zeer krachtig CMS systeem

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Wist je dat bijna 50% van alle websites draait op dit systeem?

Ook wij hebben inmiddels meer dan 500 WordPress websites ontwikkeld. Van eenvoudige kleine websites tot en met grote webshops en online applicaties.

Webcare4all staat voor maatwerk. We bedenken, ontwerpen en ontwikkelen aan de hand van jouw wensen en doelen. Ook als we met WordPress werken!

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken door Webcare4all is een slimme keuze

Het maken van een website is een flinke klus en zeker als je niet een 13 in dozijn website wilt hebben. Wij zorgen er voor dat jouw WordPress website precies wordt aangepast aan jouw wensen.

Dit doen we door een website op maat te maken: je website wordt van A tot Z voor jou ontworpen. Dit is vaak de beste optie, omdat we op die manier aan al je specifieke wensen kunnen voldoen.

Wij voorzien van jouw nieuwe website van een sprekend design en huisstijl. Bovendien kun je na oplevering de website gemakkelijk zelf beheren en bijhouden.

webdesign Den Haag

Nog meer voordelen

 • Je website is altijd geschikt op alle apparaten zoals mobiel, tablet en PC
 • We leveren je website altijd operationeel op, waar je webhosting ook loopt
 • Wij leveren jouw website altijd zoekmachine vriendelijk op
 • We koppelen je site standaard aan Google Analytische en Google Search Console
 • We laten je website direct indexeren door alle bekende zoekmachines
 • Je kunt je nieuwe website eenvoudig zelf beheren

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een advies wenst over het laten maken van een WordPress website.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een website

De kosten van het maken van een website hangt af van een aantal factoren.
 • wil je een op maat gemaakt website of wil je werken vanuit een WorpPress thema
 • hoe groot wordt de website
 • welke functionaliteiten moet de website hebben
 • is er al een grafisch ontwerp
 • lever je de website teksten zelf aan of niet
Voor een website die goed technisch in elkaar zit en er mooi uit ziet moet je denken aan een budget tussen de €1000 en €1500. Voor deze prijs moet je zeker een website kunnen laten ontwerpen tot ongeveer 5 tot 10 pagina's.
Tijdens de gesprekken die we voeren krijgen we een beeld van jouw bedrijf, je product en de klanten die je wilt bedienen. We vragen ook welke websites je wel en niet mooi vindt. Aan de hand van deze input kunnen we het webdesign afstemmen op jouw smaak. Uiteraard staat het je vrij om bij ons aan te geven als je een kleur of stijl niet mooi vindt want dan passen we het webdesign gewoon aan. We willen een website maken die aansluit bij het plaatje dat jij in je hoofd hebt.
Een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm
Soorten websites die het meest voorkomen: Zakelijk, persoonlijk, informatief, e-learning online cursus, e-commerce, webwinkel, nieuws en media, business directory, community, social netwerk, discussie forum, presentatie, brochure, portfolio, creatief, recreatief, donatie, advertentie gericht, blog, intern, webportaal. Een soort kan zowel eenvoudig als geavanceerd zijn. Welk type website het meest geschikt is hangt af van de soort website én de nodige functionaliteit om het doel te bereiken.

Maja Jeffkins
10 Oktober 2022
De kwaliteit en service van Webcare4all is uitmuntend!
Rinus Vader
13 September 2022
We hebben Webcare4all ingeschakeld als online marketing specialist, om het aandeel boekingen via de website te vergroten. Daniël Maltha heeft hiertoe eerst onze website van dat moment geanalyseerd op gebruiksgemak en de klantreis van interesse naar boeking of reservering. Daarbij heeft hij aangegeven wat hij kon verbeteren door gebruik te maken van de bestaande website - danwel wat beter kon door de site te herbouwen. Daarop hebben we besloten tot herbouw. Dat traject heeft Daniël voortvarend en naar tevredenheid uitgevoerd (oplevering binnen vijf weken). Daarmee staat se site klaar voor het opstarten van de verbetering van de vindbaarheid. Ook dit SEO-traject is Webcare4all opgedragen, wat op het moment van deze review nog niet is gestart. Daarom gaat deze review niet over het bereiken van het doel achter de eerste vraag: vergroten van aandeel boekingen via eigen website.
Bas Keijsers
30 Augustus 2022
Ik kwam bij WebCare4All terecht met een, door een ander bedrijf, nieuw gebouwde website die erg slecht presteerde. WebCare4All heeft een analyse uitgevoerd en meerdere oorzaken gevonden. Ze hebben helder uitgelegd wat de mogelijke oplossingen waren inclusief stappenplan en tijdspad. De communicatie en afspraken waren duidelijk, correct en volgens verwachting. In overleg hebben wij er voor gekozen enkele werkzaamheden zelf uit te voeren en ook deze samenwerking verliep naar wens. Wij gaan zeker meer werkzaamheden uit laten voeren door WebCare4All.
Kristel Jansen
13 Maart 2022
Al een tijd lang indexeerde mijn website niet, ik snapte er werkelijk waar niets van. Ik probeerde diverse dingen op aanraden van anderen, maar het leverde geen resultaat op. Totdat ik bij Webcare4all uitkwam. Binnen no time was álles geregeld en opgelost. Professioneel, snel en 100% verstand van zaken. Bedankt!
Dylan Ten bosch
15 Januari 2022
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
6 Mei 2021
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
15 April 2021
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
Marianne
16 Januari 2021
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Petra Mouw
4 Juni 2020
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!

Ook een website laten maken?

Of een afspraak maken? We helpen je met plezier.

Neem contact op