Onderhoud WordPress uitbesteden

Breng het onderhoud van jouw website onder bij Webcare4all.

Wij zorgen voor het waarborgen van de veiligheid, snelheid en stabiliteit. Het CMS systeem WordPress is continue in ontwikkeling. WordPress en de plugins voor WordPress komen regelmatig met updates.

Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.

onderhoud-wordpress-uitbesteden

Beveiliging WordPress

Het is zeer belangrijk deze updates bij te houden. Zeker als het gaat om beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website gehacked wordt of door Google gezien gaat worden als niet veilige website. Je (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze dan een kijkje op je site gaan nemen zal dan zeker afnemen. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet. Het is goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je website. Maar misschien wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, omdat je er geen tijd voor hebt of bang bent dat er iets mis gaat. In dat geval heb je de mogelijkheid om hét WordPress onderhoudscontract af te sluiten bij Webcare4all.

WP onderhoud MEDIUM
€49,95 p/mnd
Geschikt voor middelgrote websites
WordPress updates
Thema updates
Plugin updates
24/7 security monitor
Virus/hack Beveiliging
Wekelijkse Backup database
Wekelijkse Backup website
Online Servicedesk
Hulp op afstand (Teamviewer)
AANVRAGEN
WP onderhoud LARGE
€89,95 p/mnd
Geschikt voor grote websites en webshops
Incl. development 30 minuten
WordPress updates
Thema updates
Plugin updates
24/7 security monitor
Virus/hack Beveiliging
Wekelijkse Backup database
Wekelijkse Backup website
Online Servicedesk
Hulp op afstand (Teamviewer)
AANVRAGEN

WordPress Hosting

Supersnelle webhosting met toegang tot uw portal via Plesk 12. De server wordt helemaal afgestemd op uw gebruik zodat u het maximale uit uw webhosting kunt halen. Meer informatie over de hosting voor jouw WordPress website.

 

kugeko-referentie

Kundig, enthousiast, positief en reageert zeer snel op vragen! Wij zijn heel blij met Webcare4all!

Katja Visser / Kugeko

 

yvon-samen-fit

Levert snel werk, ook na oplevering van de website kan ik nog met vragen terecht. Super fijn!

Yvon van de Wetering / Samen-Fit
spodevents

Het was even zoeken naar elkaars werkwijze en verwachtingen. Ik ben geen makkelijk persoon en ik stel hoge eisen aan samenwerkingspartners. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben over zowel het proces als het resultaat.

Martijn Wolfsen / SPOD Events
joke-maas-wergelmir-referentie

Webcare4all neemt je de zorgen uit handen met hun WordPress onderhoud. Zo houd ik tijd over om mij te concentreren op mijn eigen business.

Joke Maas / Muziekschool Wergelmir