Online Marketing

Bureau Rotterdam

Hecht je net als wij veel waarde aan persoonlijk contact? Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Bedrijven uit Rotterdam zijn zeer tevreden. Zij beoordelen onze werkzaamheden en service met maar liefst een 9,5!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op
Pluspunten

  • We werken branche exclusief
  • Hoge klanttevredenheid
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Duidelijk en transparant
  • Maandelijkse rapportages
  • Persoonlijk contact

Hoger in Google

zoekmachine optimalisatie

Als je een website hebt, wil je natuurlijk ook dat je goed gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google.

Wij optimaliseren jouw website en wordt je website goed gevonden. We bieden SEO trajecten  en maatwerk aan waardoor de vindbaarheid van jouw website verder wordt geoptimaliseerd.

Begin eens met onze GRATIS SEO check en kijk hoe goed jouw website scoort op het zoekwoord waarop je gevonden wilt worden.

Zoek je een Online Marketing Bureau in de buurt van Rotterdam? Bel en kom eens langs bij ons op kantoor of vraag een vrijblijvende offerte aan.

neem contact op

Online adverteren

direct meer bezoekers met Google Ads

Heb je net een website laten maken en wil je meteen veel relevante bezoekers op je website? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt d.m.v. Google Ads advertenties.

We zetten een ijzersterke Google Ads campagne voor je op. We richten ons specifiek op jouw (lokale) doelgroep zodat je jouw campagnebudget optimaal benut.

We hebben al heel wat klanten blij gemaakt met onze diensten en deze ontvangen hierdoor meer bezoekers, leads en klanten op hun website.

meer over Google Ads

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op

Online marketing bureau inschakelen

Bij online marketing komt heel veel kijken

Hoe belangrijk is online marketing nu eigenlijk? Cijfers geven daarin een goed beeld.

95% van alles wat er op internet wordt gedaan begint bij een zoekopdracht. In Nederland is dit in de meeste gevallen via Google. De vijf bovenste resultaten uit de zoekopdracht worden veruit het meest bezocht. Wanneer je deze cijfers dus kent, dan begrijp je dat het online succes van jouw website of webshop dus sterk bepaald kan worden door online marketing.

Hoe beter je te vinden bent met je website of webshop, hoe hoger je in de zoekresultaten eindigt. Een online marketing bureau zoals Webcare4all kan je hier dus uitstekend bij helpen.

online marketing bureau Rotterdam

Deze bedrijven in Rotterdam en omgeving gingen jou voor

Online marketing Rotterdam

Ben je op dit moment nog zoekende naar een online marketing bureau uit Rotterdam e.o. om jouw posities binnen de zoekmachines te verbeteren? Als je voor Webcare4all kiest, ben je niet de eerste. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende klanten blij gemaakt met goede posities binnen de zoekmachines.

Maja Jeffkins
10 Oktober 2022
De kwaliteit en service van Webcare4all is uitmuntend!
Rinus Vader
13 September 2022
We hebben Webcare4all ingeschakeld als online marketing specialist, om het aandeel boekingen via de website te vergroten. Daniël Maltha heeft hiertoe eerst onze website van dat moment geanalyseerd op gebruiksgemak en de klantreis van interesse naar boeking of reservering. Daarbij heeft hij aangegeven wat hij kon verbeteren door gebruik te maken van de bestaande website - danwel wat beter kon door de site te herbouwen. Daarop hebben we besloten tot herbouw. Dat traject heeft Daniël voortvarend en naar tevredenheid uitgevoerd (oplevering binnen vijf weken). Daarmee staat se site klaar voor het opstarten van de verbetering van de vindbaarheid. Ook dit SEO-traject is Webcare4all opgedragen, wat op het moment van deze review nog niet is gestart. Daarom gaat deze review niet over het bereiken van het doel achter de eerste vraag: vergroten van aandeel boekingen via eigen website.
Bas Keijsers
30 Augustus 2022
Ik kwam bij WebCare4All terecht met een, door een ander bedrijf, nieuw gebouwde website die erg slecht presteerde. WebCare4All heeft een analyse uitgevoerd en meerdere oorzaken gevonden. Ze hebben helder uitgelegd wat de mogelijke oplossingen waren inclusief stappenplan en tijdspad. De communicatie en afspraken waren duidelijk, correct en volgens verwachting. In overleg hebben wij er voor gekozen enkele werkzaamheden zelf uit te voeren en ook deze samenwerking verliep naar wens. Wij gaan zeker meer werkzaamheden uit laten voeren door WebCare4All.
Kristel Jansen
13 Maart 2022
Al een tijd lang indexeerde mijn website niet, ik snapte er werkelijk waar niets van. Ik probeerde diverse dingen op aanraden van anderen, maar het leverde geen resultaat op. Totdat ik bij Webcare4all uitkwam. Binnen no time was álles geregeld en opgelost. Professioneel, snel en 100% verstand van zaken. Bedankt!
Dylan Ten bosch
15 Januari 2022
Daniel is zeer professioneel en weet wat hij doet! Hij heb mijn schildersbedrijf bovenaan in google gekregen.. ik ben zeer tevreden!
Patrick Ouwerkerk
6 Mei 2021
Alleen maar goede ervaringen met Webcare4all. Daniël is zeer betrokken en professioneel. Is goed bereikbaar of neemt zelf snel contact met je op. Hij doet niet alleen zijn werk erg goed maar is daarnaast altijd vriendelijk en bereid om te helpen als dit nodig is. Ik zou een ieder dit bedrijf aanraden
Sigrid van der Laan
15 April 2021
Daniël Malta van Webcare4All heeft vorig jaar een nieuwe website voor mij gebouwd. De reacties die ik krijg zijn allemaal positief: professioneel en overzichtelijk. Wat ik heel prettig vond, is dat Daniël goed heeft geluisterd naar mijn wensen en die heeft vertaald in een website waar ik hartstikke blij mee ben. Hij is heel communicatief en reageert snel als ik een vraag heb. Ik beveel Webcare4All daarom van harte aan!
Marianne
16 Januari 2021
Wij waren al super fan van dit schitterende bedrijf, al voor de Corona crises vanwege, het enorme meedenken, de briljante ideeën, de betrokkenheid en de constante kwaliteit. Wij staan namelijk als klein reisbureau overal op pagina 1 op Google en deze credit gaat voor 100% naar webcare4all. Maar ook tijdens de eerste Corona lock-down heeft Daniel ons er door heen gesleept en ook nu weer staat hij ons met raad en daad ter zijde. Chapeau, petje af. Ik raad iedereen aan, die kwaliteit zoekt, goede ondersteuning, in zee te gaan met dit prachtige bedrijf., waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Marianne Moerdijk Italian Residence.
Petra Mouw
4 Juni 2020
De tips en tricks die Daniel in zijn nieuwsbrieven deelt, zijn altijd heel waardevol. Dus eigenlijk een must om zich aan te melden - als je beter presterende website op prijs stelt!

Veel gestelde vragen over online marketing

Zoekmachine optimalisatie betekent dat een website wordt aangepast met als doel dat deze op een zo hoog mogelijke plaats in de zoekmachine resultaten terecht komt. Hierdoor heeft een grotere kans dat uw website gevonden wordt op het internet en daardoor ook meer bezoekers uw website bezoeken. Er zijn verschillende manier op een website te optimaliseren: off-page en on-page optimalisatie.

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar niet voor betaald wordt en worden onder de advertenties getoond. Ze worden ook wel niet-gesponsorde of natuurlijke zoekopdrachten genoemd. Voor de organische zoekresultaten staat ook geen advertentie label. en vaak zijn er honderden á duizenden organische zoekresultaten per zoekopdracht beschikbaar.

SEA staat voor Search Engine Advertising, ook wel bekend als zoekmachine adverteren. Je kunt advertenties maken, bijvoorbeeld door middel van Google Ads. Het verschil tussen deze twee marketingtermen is dat je bij SEA betaalt zodra mensen op jouw zoekresultaat klikken en bij SEO niet. Daarnaast kan je met SEA targeten op locatie en taal. Overigens kun je met SEA je zoekresultaat uitbreiden met extensies, zodat je zoekresultaat er aantrekkelijker uitziet.

Dit is sterk afhankelijk van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Als er weinig concurrentie is op de gekozen zoekwoorden, dan kunnen we met relatief weinig inspanning een website bovenaan in de zoekresultaten krijgen. Is er echter veel concurrentie dan kost dat oom meer moeite en tijd. Wat ook invloed heeft op de kosten is of je lokaal, regionaal of landelijk goed gevonden wilt worden.

Heb je een vraag, of wil je graag een afspraak maken?
We helpen je met plezier.

Neem contact op