Microsoft lanceert AI Bing en Edge voor mobiel

Microsoft lanceert AI Bing en Edge voor mobiel

Microsoft heeft zijn nieuwe AI Bing zoekmachine en Edge browser nu ook beschikbaar gemaakt op mobiele apparaten.

Een verbeterde zoekervaring, compleet met AI chatfunctie. Deze chatfunctie maakt het mogelijk om op een natuurlijke manier vragen te stellen en antwoorden te ontvangen.

De introductie van de geheel nieuwe AI Bing en Microsoft Edge heeft al meer dan één miljoen mensen uit 169 landen uitgenodigd om de preview versie uit te proberen. De gebruikers zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en maar liefst 71% van de testers geeft de nieuwe Bing een “Thumbs Up”.

Bron: blogs.microsoft.com/blog
Bron: blogs.microsoft.com/blog

De nieuwe Bing app biedt gebruikers nu de mogelijkheid om zowel eenvoudige als complexe vragen te stellen en antwoorden en citaten te ontvangen. Gebruikers kunnen kiezen hoe de antwoorden worden weergegeven, in de vorm van bulletpoints, tekst of vereenvoudigde antwoorden. Het is alsof je jouw eigen persoonlijke assistent hebt die je helpt om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Naast de chatfunctie biedt de nieuwe Bing app ook een spraakfunctie. Hiermee kunnen gebruikers op een natuurlijke manier vragen stellen en direct antwoorden krijgen. Het is net alsof je een persoonlijke gesprekspartner hebt die jouw vragen begrijpt en direct de juiste antwoorden geeft.

Met de toevoeging van AI Bing voor Skype, kunnen gebruikers nu ook vragen stellen aan een hele groep. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en efficiëntie. Het is alsof je een groep experts hebt die jouw vragen beantwoorden en je helpen om de informatie te vinden die je nodig hebt.

Als je toegang hebt tot de preview, dan kun je nu ook gebruikmaken van de nieuwe ervaring op de startpagina van de Microsoft Edge app. De nieuwe Bing heeft een verbeterde uitstraling en biedt meer mogelijkheden voor het verkrijgen van informatie. Het is alsof je een persoonlijke assistent hebt die je helpt om snel en gemakkelijk de juiste informatie te vinden.

Kortom, de nieuwe AI Bing zoekmachine en Edge browser voor mobiel bieden een vernieuwende en verbeterde zoekervaring voor gebruikers. Het voelt alsof je jouw eigen persoonlijke assistent hebt die je helpt om snel en gemakkelijk informatie te vinden.

Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h