WordPress update 4.9 beschikbaar

wordpress update

Wat is er nieuw bij WordPress 4.9?

WordPress versie 4.9 is beschikbaar om te downloaden of bij te werken. We raden je aan om zo snel mogelijk  te updaten voor de nieuwste functionaliteiten en beveiliging.

Makkelijker zelf CSS aanpassen

De nieuwe functies binnen de WordPress update 4.9  hebben voornamelijk te maken met het aanpassen van thema’s en de mogelijkheden tot het aanpassen van de CSS. Het wordt eenvoudiger om websites aan te passen naar jouw wensen en behoeften en hier kleine of grote aanpassingen in te maken.

Fotogalerij widgets

Bij de update van 4.8 kwamen er media en afbeelding widgets bij die gebruikt gemaakt konden worden om widgets interactiever te maken. In WordPress 4.9 is nu ook mogelijk om een galerij widget te beheren. Zo kan je een galerij aanmaken voor een collage afbeeldingen en die in nu op een widget plek plaatsen.

Inplannen thema wijzigingen

In WordPress 4.9 wordt het mogelijk om jouw thema aanpassingen in te plannen zodat deze op een later tijdstip worden doorgevoerd Op die manier worden thema wijzigingen eerst opgeslagen als concept voordat ze daadwerkelijk op de website worden getoond.

Wat is er nog meer veranderd?

Als je de complete lijst wilt zien van wijzigingen kijk dan hier. Er zijn bijna 100 aanpassingen gedaan in WordPress 4.9.

WordPress onderhoud uitbesteden

Heb je een WordPress onderhoudspakket bij Webcare4all?  Dan gaat je website automatisch over naar versie 4.9, en wordt alles goed voor je geregeld en getest. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op.

Hoi, 👋 Kunnen we je ergens mee h